Şakaya vurarak söylerdim herhalde ya. Belki banyodan seslenirdim "Buraya gel, bana gel." diye sonra yanına gidip banyo seni çağırıyo sanırım bi git bak istersen derdim.😂 Kalp kırmada söylemek lazım böyle şeyleri
Nadiren olabilir anlayışla karşılarım. Belki fanteziye karışık duşa birlikte bile gireriz hatta
Ama sürekli sürekli bilerek duş almıyorsa sitem ederim yani Ben duş almasan pis koksam hoşuna gidermi derim bi Kişisel temizlik insanın kendisine saygısından olmalı..
Açık sözlü olmak en güzeli tabi biraz kırılır ama insan bunu kendi için yapmalı temizlik konularını He bi gün terli gelir sorun yok görmezden gelirim zaten insanlık hali olabilir ama her seferinde öyle geliyorsa ee bi s. g artık derim
Ter kokan bir sevgiliye yol göstermek yerine trip atmak daha kesin çözüm olur. Çünkü ne kadar yol göstersek bile karşı taraf bunu kabul etmeyecektir. En güzeli trip atarak olaya kesin sonuç vermek olacaktır.
Hayatım senin o mükemmel muhteşem erkeksi kokun Çok güzel ama bu kadar cazibe bana fazla eğer bu kadar tatlı olursan bayıla bilirim o yüzden git ve birazcık duş al😂 daha güzel kokkk rengini açılsın şöyle mis gibi ol😂 birazcık acele et yalnız uyumadan geri gel yatağa gir😂 sonra senin saçlarını koklayacam sana çocuk muamelesi yapacağım bakalım hangimiz daha küçükmüş jdjfjfjjf
Direkt söylerim kokuyorsun duş al diye. O da bana söylesin. Birbirimizin yüzüne baka baka yalan söylemeye gerek yok. Hassas bir konu. Herkes baksın kendine.
Açıkça söylerim bunda alınacak bir şey olmamalı. İlk etapta kendi hijyenik standartımı nasıl yaşadığımı vs anlatırım bir sohbet havasında. Burada maksat uyarı yapmak değil bana uyumlu olması için yol göstermektir. Bu işe yaramadıysa direkt konuyu açarım.
Birlikte yıkanmayı teklif edebilirim ya da onu kendi ellerimle ben yıkarım, dedorantlar, parfümler alırım ve güzel kokunun ne kadar önemli olduğuna dair konuşmalar yaparım
Pembişlerden biri yukarıdaki yorumu yapmış kawasaki bunu çok beğendi ve bu düşüncede bir sevgili istiyorum.
Birlikte yıkanmayı teklif edebilirim ya da onu kendi ellerimle ben yıkarım, dedorantlar, parfümler alırım ve güzel kokunun ne kadar önemli olduğuna dair konuşmalar yaparım
Kazık kadar adam. Burnu iyi koku alıyorsa duş yolunu bizzat kendi de bulabilir. Bulamıyorsa, bulmak istemiyordur. Bakımsız haliyle barışık olan biriyle bir ilişki sürdüremem ben.
Ben direkt söylerim duş alman lazım dişlerini fırçalamayı unutma falan ya da traş olman lazım gibi gibi söylenmesi gereken şeyler bunlar utanacak bir durum yok oda bana söyler
en cok dikat ettiğim konulardan birisi eğer terinizin pis kokmamasını istiyorsanız ulaşın yöntemini söylüyeyim siz farketmessiniz başkaları farkeder ben koku almıyorum demesin kimse
Ben mi öğretecem birde? Algılayacak anlayacak zekası yokmuymuş? İnsanlara sürekli şunu onu bunu yap mıhabbetleri beni sıkıyor sıkılıyorum kaç yaşına gelmiş adam ben mi dicem ne yapıp yapmasını.
Belli etmeme gerekiyorda üstüne bir şeyler dökerim sen bir git duş al rahatla kıyafetlerini makineye atim sana yeni kıyafet ayarlim sen rahat duşunu al
yani sonuc olarak sevgilini duşa sokturacaksan direkt söyle ıyy berbat kokuyosun falan demeye gerek yok normal nazikce dersin oda sen koktugunda söylesin 🧐
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gel duş fantezisi yapalım. Duşsa birlikte olalım diyerek.