Var bence hemen hemen herkesin çevresinde böyle birileri vardır. İşin garip yani imkanı hali vakti yerinde olduğu halde suya adeta küsmüş olmaları, tabi yüzlerine bir şey denmiyor ama olmaması lazım dikkat edilmesi gerekir sonuçta toplum içine çıkıyoruz. Haftalarca aynı kıyafeti giren varmış duyduğum kadarıyla pes. Yıkanmak gibisi yok bir terapi gibi adeta, insan suya nasıl küser? Her gün veya iki günde bir almak kişiye göre değişir herkes kendi bilir ama düzenli duş almak gibisi yok insan içine çıkıyorsak dikkat etmemiz gerekiyor işin normali bu.
Allah a şükür yakın çevremde öyle birileri yok, yani bir insan neden duş almaktan nefret eder ki anlamıyorum gerçekten, duş almak güzel bir şey hem temizleniyorsun hem rahatlıyorsun vb özellikle gece duş alıp uyumak gerçekten harika oluyor.
Genelde küçük çocuklar duş almaktan banyo yapmaktan nefret ediyor. Çünkü belli yaşa kadar annelerinin gözetiminde duş aldıkları için duş almayı sevmiyorlar.
Bir ara yazın çok sıcak suyla her gün duş alınca soğumuştum sonra zorla soğuk suya girerek normale döndüm o zaman bile maksimum 2-3 gün duş almadığım olmuştu bir kaç hafta 1 ay değil