+1 yılBak şimdi ikinizde de hatalar var burada sevgilin belkı alınmayacagını düşünüp kabalasmakta sorun gormedı ya da yapısı bu bilemem ama hoş bir kelime ya da söyleme tarzı değil bu bariz üzülüp kırılmanda çok normal asıl sorun madem bir koku var neden var nasıl giderilir diye çözüm yolu araman gerek oturup ağlaman o kadar aciz ve ezik ki kalk silkelen ve allahta beni böyle yaratmış deme baktın çözüm yollarını denedin işe yaramadı belki o zaman bunu dersin yazmış zaten başkaları da doktora git vajina için duj jelleri intim yıkama jelleri vs onlarda zararlı dıye bılıyorum kimyasal vs değdirdiğin an vajinanın faunası bozuluyor ve uzun süre vajinal duş aldırmakta zararlı doktor artık sorunu nerede bulursa ona göre bır tedavı uygulanır nasıl hijyenini sağlamam gerek diye arastır doktoruna da sor ona göre temizliğini yapmalısın o sevgiline de hala ayrılmadıysanız otur konuş anlat bir daha da böyle kabalaşmasın kırıldığını söyle yani
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bu söylenmeyecek birşey. Ben utandım sevgilinin yerine. Senlik bir durum yok. Belli ki farkında değildin, bir dahakine temizlen. Burda bir ablamız yazmış losyon kullan diye, dene bunları işe yaramazsa bir doktora görün. Belki de genetik bir hastalıktır bu koku. Benim bir arkadaşım çok acayip kokardı hafta da bir veya iki parfüm bitirirdi, biz birşey diyemezdik kendini kötü hissetmesin diye ama farkındaydı bunun. Bir gün hastaneye gitmişler babasıyla orda öğrenmişler bir tür hastalıkmış bu. Tedavisini oldu şimdi rahat rahat dolaşıyor. Belki bir rahatsızlığın vardır. Hem kendinde söylemişsin Allah vergisi diye, boşver takma kafana seni seven böyle sevsin..
41 Yorumla- +1 yıl
Allah vergisi olur mu ya. Daha neler. Kirli ve pasaklı demek ki desteklemeyin lütfen bu hataları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Öncelıkle bu tarz bır sey tabıkı dırek söyenmez nezaket diye bır sey var . Ancak erkek ya da bayan farketmez kişisel hıjene özen göstermek zorundayız. Hyatında bırı olsada olmasada haftanın bellı gunlerı mutlaka kısısel temızlık duj falan şart. Her insan dıkkat etmez ıse kokar sonucta vucudumuzdan ter yoluyla vucut toksınerını atıyoruz herkesın kendıne has bır beden kokusu vardır özelıkle esmer tenlıler daha agır kokar.. Ama bacak aran çökelek gıbı kokuyor demesı garıp benzetme olsada bır mantar enfeksıyonu olma ıhtımalı olabılırmı dıye bır degerlendırmen lazım. Yapman gereken kendıne daha fazla zaman ayır ve daha kısısel bakıma öen göster erkekte olsa kadında olsa hıjene özen göstermemek hem hoş degıl hemde 2 taraf ıcınde ıtıcı olabıır ancak kadınların bır tık daha fazla dıkkat etmesınde fayda var. Erkek arkadasınada ne denır bılmem artık cocuk deyıp gecıcez
00 Yorumla
+1 yılBenim bir arkadaşım vardı oda öyle kokardı ama kalbini kırmazdım o kadar iğrenç kokardı ki dayanamazdım yanında olmaktan ama iyi bir arkadaşımdı zamanla alıştım nedense bazı insanlar öyle kokuyor neden bilmiyorum elinde olmadan koku olabilir belki evin öyle kokuyor elbiselerin üstüne sinmiş olabilir ya da vücudun öyle bunun için eğer koltukaltı kokusu varsa yasemin yagi kullabilirsin koltukaltina götürür kokuyu üstüne alakalı bir kokuysa parfüm sık çamaşırları yumosla yıka tabiki vücut temizliği de önemli
00 Yorumla
+1 yılTabiki bunu kibar ve seni kirmadan söylemesi gereken birşeydi. Ama seninde Allah yaratmis diye oturup ağlama sacma. Allah vajinani yarattı ama kokuyu değil o senin elinde ilk kadin doktoruna gorunmeni isterim herzaman oldugu gibi mantar cremi yazarlar belki bir tedavi uygular ama seninde evde yapabilecegin cok şey var.. Vajina losyonlari var sakin özel yerini sabun dus jeli vs gibi seylerle yikayip florasini bozma.. temiz ve bakimli ol arastir bn yurt disindayim burda losyonlarim var ama sanirim turkiyede yok ve kullana bilecegin bakteriel jeller var

11 Yorumla
+1 yılBacak arası doğuştan çökelek gibi kokarak yaratılmaz. Kadınların hijyene dikkat etmesi lazım. Erkek arkadaşın kazmanın tekiymiş söyleme şekli çok kötü ama vajinal temizlik önemli, tüylerini düzenli alıp temiz tutmalısın orayı, sık iç çamaşırı değişmelisin.
50 Yorumla
+1 yılAllah oyle yarattı diyip geçmek doğru değil çünkü bu koku yaratılişla ilgili değil, hijyenle ilgilidir. Sevgilin biraz kaba davranmış, daha kibar bir şekilde söyleyebilirdi. Ama vajinanda alışık olunmayan bir koku olması normal bir sey değil. Vajinanı daha sık ve daha düzgünce temizlemelisin, kıl varsa almalısın. Bunları yaptığın halde hala koku varsa bir uzmana görünmelisin, hastalık falan olabilir çünkü.
51 Yorumla- +1 yıl
Sabunla temizleme, özel losyonlarla ya da temiz suyla temizle.
Bu arkadasin olacak kazma senin bacak arani gorduyse suc sende niye mahremini gosteriyorsun yani ucuz kızlar mısınız nesiniz Allah sizin ayaklarınızın altina cenneti sermis deger vermis yaratmis siz kendinize deger vermiyor tek kullanimlik selpaklar gibi kendinizi degersizlerstiriyorsunuz kusura bakma kardesim...
KENDİ İSTEĞİYLE ZARARA GİRMEK İSTİYENE MERHAMET EDİLMEZ...31 Yorumla- +1 yıl
Kraaal
+1 yılKadınların cinsel organları, erkekler gibi değildir. Kokusu ağır olabilir, ve temizliği sık sık yapılmalı. Erkek arkadaşının bunu böyle söylemesi yanlış, insansın sen olabilir gayette. Tek hatan, iyi bir temizlik yapmamak olmuş. 2 gün de 1 yıkan bakalım. Koku kalmaz.
32 Yorumla- +1 yıl
İyilik meleği 😂😂
- +1 yıl
@gurbetcikizz Amaç yardımcı olmak. :)
+1 yılBu soru da sende trıll değilsen eğer, o eşeklik etmiş bu şekilde cümle kurarak, demek ki sende temiz değilsin, Allah kimseyi pis yaratmaz temizlik kişinin kendi elindedir.. O bölgene has bir koku vardır zaten beyler o kokuya da tata da bayılırmışşş... Dikkat et hijyenine😉
10 Yorumla
+1 yılTroll olup olmamandan bağımsız olarak yazıyorum. Maalesef kadınlarda akıntı sorunu olabiliyor zaman zaman. Kişisel hijyene dikkat edilmediğinde de bu kokuya sebep olabiliyor. Bunu önleyebilmenin yolları var. Öncelikle duş çok önemli. Duş jeli alırken ph ina dikkat etmek lazım yoksa genital bölgeye zararı dokunabiliyor. Onun yanında iç çamaşırını sık değiştirmen lazım. Değiştiremiyorsan da günlük ped kullanabilirsin. Iç çamaşırı seçimini yaparken pamuklu tercih etmelisin. Ve bunlara rağmen koku devam ediyorsa bir kadın doğum uzmanından yardım almalısın😉
10 YorumlaŞimdi öncelikle Allah pis yaratmıyor. Temizlik kişinin kendi insiyatifinde olan birşey. Sevgilin öküz mü diyeyim başka bişey mi diyeyim bilemedim ama bir insana pis kokuyorsun denilmez hele bir kadına hiç denilmez daha farklı şekilde söyleme yolları aranır. Sen de eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsa temizliğine biraz daha dikkat et. Bacak arandan bahsetmiş zaten hani her gün duş al güzelce yıkan bakımlı ol bacak aranla ilgileniyor ise dikkat et...
11 YorumlaBence çocuk şakayla karışık demek için öyle demiştir sende kötü kokan biseye yaklaşmak istemezdin kabul et ayrıca allah yaratmış ne alaka bu senin yaptığın bakımla alâkalı 🤷♀️ erkek arkadaşım biraz kaba olabilir ama hakli
40 Yorumla
+1 yılHayır o pis kokuyorsun derken niye utansın
Sen pis kokar ken utanmıyorsan
Hafta da 1 gün yıkanırsan olacağı bu Allah kimseyi çökelek kokulu yaratmaz o senin kendi kokmuşluğun410 Yorumla
Soran+1 yılsu kitligi var ulkede napayim gunde 3 kere mi yikanayim haftada 1 yikaniyorum ayrica pislencek bisey yapmiyorum ki
- +1 yıl
Pislenecek birşey yapmıyorsan bile vücudun kendi kokusu oluşuyor uyuyorsun uyanıyorsun tuvalete gidiyosun vs Allah bilir elini yüzünü de yıkamıyorsun sen bend söyle bi izlemim bıraktın. Sular bol olsaydı kesin her gün yıkanırdın
- +1 yıl
Haftada bir muazzam gerçekten :Dd
- +1 yıl
Küflenmiş haberi yok
- +1 yıl
Fjfnsnsjnsjfndnajs
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantar büyük ihtimal. Doktora görün sürüntü alıp laboratuvarda hangi mantar türü ise ilaç verir kullanırsın. Çok dar kıyafetler giyme, pamuklu çamaşırlar giy ve mutlaka ütüle çamaşırlarını. Günlük ped ıslak tutar allerjik reaksiyon gösterip rahatsız eder. Kuru ve temiz tut yeterli.
10 Yorumla
+1 yılseni sevseydi böyle gönlünü kırarak patavatsız bir şekilde dile getirmezdi o yüzden onunla görüşme bu olay başka konulardada yaşatabilir sana, temizliğine bakımına daha özen göster elinde olmayan nedenler varsa doktora görünmen daha iyi olur fazla kafaya takma
41 Yorumla- +1 yıl
ne dedi apış aran mı mis gibi kokuyor dedi ne değişik insanlarla takılıyorsunuz ya tuhaf
+1 yılValla çocuk niye utansın sen utan temizligine dikkat etsene
60 YorumlaÇÖZCXNÇÖMZNXCÇÖMZXCAL kahkaha attım helal et ahahahaha :D tanrı seni öyle yaratmamıştır kanks sen rutin bakımlarını ihmal etmişsindir. aracını düzenli olarak sanayide ustalara göstermekte fayda var..
26 YorumlaGülmekten çatladım 😂 ama midem de bulanmadi değil. Yaklaşmasin o zaman
50 YorumlaSanırım genital bölgenizde mantar var. Bu kötü kokuya neden oluyor. Bu kaderiniz değil. Eğer idrar kaçırma sorununuz yokss düzenli basit bir tedaviyle geçer. Kendinizi üzmeyin. Aksine erkek arkadaşınıza dürüstlüğü için teşekkür edin.
00 Yorumla
+1 yılAllah mı seni öyle yaratmış, peki allah'ın bundan haberi var mı? jksdfghjks sen kokmaya utanmıyorsan o da söylemeye utanmamıştır, su ve sabun bak çok temel bunun için para harcamana bile gerek yok. ama gözyaşı olmaz, şebeke suyu olması lazım, boşuna ağlama o yüzden.
10 Yorumla
+1 yılUtanmaz çocuk işi biliyor. Kadın asaglanmayı ezilmeyi dövülüp sarılmayı atılmayı sever. O yüzden kopek yapmış seni. Karsına iyi erkek çıksa sana tapsa incincen diye ödü kopsa kendinden çok sevse çok iyi baksa o iyi erkegi harcar dolandırır terkeder ihanet edersin. Bu sistem böyle
10 YorumlaAllah öyle yaratmaz sen kendine bakmıyorsun veya temizliğine dikkat etmiyorsun. Erkek arkadaşına gelince tam bir öküzmüş kadın dilinde hiç anlamıyormuş
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi duşunu al, her altı ayda bir doktoruna görün... Sistit, mantar vs varsa baktır... Koku olması, ya pissindir ya şeyin hastadır... Git bir baktır mk...
10 Yorumla
+1 yılÇökelek mı Ajİzjabsbzizka😄 orası burun için değil zaten. İstifade edebilecek tek bir organ var. Ben böyle öküzünüde görmedim ya 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılallahin belası
- +1 yıl
Sen düzgün trasını yaptır ablacım. Artık içeriyede hortumla su mu tutarsın bilmiyorum. Birazda parfüm şık ama Allah'ını seversen o çocuğa verme 😄😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen elalemin herifiyle ilişkiye girip bir de burada bunu anlatmaya utanmıyorsun da onun mu utanmasını bekliyorsun?
utanma: 0
ar : 0
ahlak : 0
ahmaklık : %10030 Yorumla
+1 yılpislik denen şey fıtrata bağlanamaz, temiz olmaya özen gösterirsin ve temiz olursun, tertemiz kokarsın. bu herkes için geçerli
10 Yorumla
+1 yılÖzür dilemiş , incindigini kırıldigini üzüldügunu veya seni sevdigi için mi özür dilediğini mi düşünüyorsun peki?
10 Yorumla
+1 yılBiraz mide bulantısı yaşamadım değil soruyu okurken. Onun dışında nasıl insanlarla birliktesiniz ya kabalık birden gelmez hep vardır çünkü.
11 Yorumla- +1 yıl
Arap sabunu paklar
+1 yılKırıcı olmus evet ama sende daha ozenli olabilirsin kendine sevgilin icin veya bi başkası icin degil sadece kendin için yap bunu
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAllah öyle yaratmış ne demek ya. Pasaklısın demek ki. Temiz ol bi zahmet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇökelek görürsem bu soru aklıma gelecek midem bı garip olmadı değil ülkenin bekasını düşünüp hafta bir yerine ayda yıkan daha tasarruftan verin alirsin
25 Yorumla- +1 yıl
Ayn
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir kadın doğuma git şaka bı yana özel temizligine dikkat ediyorsan eğer bir hastalık belirtisi olabilir ihmal etme naçizane fikrim
- +1 yıl
Mantardir belki
Cevap sahibi+1 yılEvet bende de olmuştu ondan dedim zaten 😢
- +1 yıl
Cok sukur bende oyle bisey olmadi ama cok kotu diye tahmin ediyorum
+1 yılAy tövbeler tövbesi kendisininki ne gibi kokuyormus
20 Yorumlaçökelek gibi mi yıkanmıyon mu sesli güldüm çökelek gibi ne ya jkbng
20 Yorumla
+1 yılNe midesizmiş ki o kokuya rağmen seninle, cinsellikten soğurdum
20 YorumlaRüzgar özür dilesede dal kırıldı Bi kere Bi insan sevgilisine ne olursa olsun böyle Bi kelime kullanmaz
00 YorumlaSende kişisel hijyenine dikkat etseydin sevgilinin suçu ne belki ne zamandır sòylemek istiyordu ama dayanamadi ve sòyledi artik
01 Yorumla
+1 yılSevgilin karaktersizmi insan kadına pis dermi canım ya ağlama kıyamam bacak arana bunu söyleyen yarın birgün nerene söylemez
00 YorumlaHer gün duşunu al vücudunu temiz tutmaya çalışmalısın o bölgenide şampuan duş jeli ile temizleme bu sefer mantara yol açar
00 YorumlaAbi sizde evlenirken sorun çökelek seviyon mu diye. Alıyonuz sonra benim goca vejetaryan çıktı olmaz böyle 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ya öyle bile bile insan kırılır mı lan seven insan kırmadan soylemenin yollarını düşünür ya da katlanır
00 Yorumla
+1 yılkokusuz kadın organı yok... ama vajinal sıvıyı fazla tutarsan iç çamaşırı ya da pedinde vücuduna işler kokusu ter ile birlikte bırak çökeleği gravyer ya da küflü peynirden beter kokar...
şarküteri mübarek 😄00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1-senin bacak arandan ona ne
2-sen ona neden bacak arani acip gosteriyosun
3 madem bacak arani gosterecek kadar samimisin kokuyo dedigine alinmayacaksin10 YorumlaBakımlı ol sende. Kusurbakma sevgilinin bir suçu yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanların ten kokuları daha yoğun olabiliyor veya da ben çok terlerim benim terim kokmaz ama senin ki kokar mesela kişiden kişiye değişir. Veya da regl dönemin yakınsa o yüzden de normalden daha kötü bir koku olmuş olabilir. İnsanlık hali doğaldır kırıldığını söyle ama mutlaka kişisel bakımına bundan sonra daha da agırlık ver yapıyorsan da 10 katını yap bence
10 Yorumla
+1 yılGüncelleme kısmını da okudum aranız düzelmiş ama sevgilin dengesiz birisi, ona fazla kapılma
10 Yorumla
+1 yılNasıl bi sevgiliymiş bu. Daha tatlı dile diyemedi mi. Sende temizlen
10 YorumlaYa çökelek seven birini bulcan ya da cokelekci bulcan ki burnu kokuyu ayırt etmesin :)
10 YorumlaAllah öyle yaratmamış mantar vs. Yoksa kokmaz hijyenik değilsin demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlamadim cinsel ilişkiye mi girerken mi soyledi bacak aran ne alaka
Vücut losyonlari kullanabilirsin20 Yorumla😁😁😁😁Allah öyle yaratmış derken sen hergün duşunu almıyormusun
01 YorumlaEn sevdim koku beni çok tahrik eder kocan tam bir öküz
00 YorumlaAcilen kadınlar hamamının yolunu tutmalı ve paklanmalısın🤮
00 YorumlaÖylr kokuyor olsa bile asla öyle demezdim
.. Ayrılma sebebi.00 YorumlaSeven insan sevdigini kiramaz ve kusuruyla sever. gercek ask budur..
00 Yorumla
+1 yılBiraz kabaca söylemiş ama senin bunu dikkate alıp hijyenine biraz daha önem vermen lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO önce bi kendi tşşklarını temizlesin, ak hayvanı!
Lavanta veya Çikolata kokusu mu bekliyordu?😡
Öylesine şans verdiğin için sende de hata var, kusura bakma...00 Yorumla
+1 yılHem bakımsız ol, hem çocuğa laf et. Allah seni çarpar deme öyle. :D
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak, sevgilinin yerine ben utandım... O ahmak, bir kadın ile nasıl konuşulacağını öğrenmeli... Karakteri çok sağlam değilse, başka hatalarda yaparsa; sepetle gitsin...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden utansın? Kim bilir ne zamandır o kokuyu teneffüs ediyor cigerlerine adamcağız duş alabilirsiniz yanına gitmeden önce bende olsam direk söylerim
10 Yorumla
+1 yılSalla salağı. Sanki kendisi cennet kokuyor g. tü b*klu ipnetor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoruya bak MK ahahahahshshga git temizlen o zaman sevgilin haklı 1 haftalık bayat balık gibi kokuyor aynı temizleyin bakımınızı yapın şu a*ınızın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah öyle yaratmamış sen kendini temizliğini yapmaktan acizisin
- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat