Bir insan küvette yiyip içecek kadar vakte ve öyle güzel küvete sahipse ya zengin bir kocası vardır ve kendisi ev hanımıdır ya da elinin altında kendi işlerini görecek bir sürü adamı vardır bana göre. Görgüsüzlüğün daniskası, yine bana göre tabii. İnsanlık olarak abartmayı çok seviyoruz ve bu tarz şeyleri kendi tercihi diyerek kestirip atmayı tercih ediyoruz.
Aslında bu yerine göre değişir, küvette iken zaten köpüklü suyun içinde yatıyosun, yemek yenmez de, abur cubur başka şeyler yenir, örneğin meyve, kuru pasta vb şeyleri işte sen anladın onu.
Yani insanlar artık çağ atlıyorlar, bazı kişilerin klozet üzerinde işini görürken, çay kahve içtiklerini duymuştum🤣🤣🤣
Boş bir kafa, boş bir boğaz ve boş bir hayat bir araya gelecek, bu eylemi büyük bir maharetmiş gibi görecek ve sakıncasızca yiyecektir. Yığınlar acizleşmez de kendilerine dönerlerse, en sonunda meşalesiyle insanlığın kalıntıları üzerinde yürüyen soylu ruhlar, ne yaparlardı, ayaklarının altı boş kalmışken.
Bu soruyu görünce aklıma ismi bende kalsın, beyefendi jakuzili banyoda mangal yapıyordu. Bunu da medya yolu ile servis ettiriyorlar. İnsanların göstereceği tepki "bu bir ilkel davranış" demeleri gerekirken, "adama bak, zengin olunca hayat sana güzel" diyerek kabul ediyorlar.
Türk insanı medeniyet konusunda gittikçe yozlaşıyor sanırım.
Keyif tamamen. Küvette mangal yakan dayım var. Hatta yengem küvette balık tutuyor ama dayım her balık tutulduğunda acı çeker gibi bağırıyor. Neden anlamış değilim 🙄
Küvette duş yemek? Bunu geçtim küveti doldurup içinde nasıl temizleniyolar üzerimden akıp gitmesi lazım temiz hissetmem için. İsraf kısmına deyinmiyorum bile. Yemek yemek, duş sonrası daha keyifli benceee
Biz karabasan gelir diye yatakta yemek yemiyoz millet keyfinden cinlerle alem yapıyo
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sadece varoşluk, zenginler her şeyi yapıyor diye kültürlü olunmuyor her şeyin bi sırası ve adabı vardır bence oldu olacak tuvalete de ekmek yiyerek girelim
Aslında kişinin kendi tercihi ve zevki ile alakalıdır. Şahsen ben biri getirmezse onu yapmayı tercih etmem :))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aga kapalı kapılar ardında istersen viski-ayran karışımıyla banyo yap kimsenin umrunda olmaz, olmamalı. Fakat bunu sosyal medyaya açarsan anında linç yersin. Mevzu millete göstermemek.
O değil de viski-ayran karışımı çok inovatifmiş :D
Banyo ve tuvalete nimet girmez günah çarpılır mazallah insan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
oldu olacak parti versin içinde bunu yapanın aklında şüphe duyarım gizli tutarsa söylemese bilemem öyle birine denk gelirsem lahmacun küreğiyle ağzına vururum ksdgkdhjsgs