Güzellik & Bakım Duştan çıktıktan sonra yatağa uzanıp keyif yapıyor musunuz? Oturundayiyin Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Duştan çıktıktan sonra bornozumla beraber yatağıma uzanıp biraz yatıyorum. Bu çok güzel bir keyif geliyor bana. 8) Duştan çıktıktan sonra yatağa uzanıp keyif yapıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pazar günleri ya da cumartesi geceleri bornozla yatağa biraz uzanarak keyif yaparım gadası. 1 0 Yorumla
ebru_çitlenbik Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl ben yapmıyorum böyle bornoz bile kullanmıyorum sadece uzun süre banyo yapıyorum :D 4 0 Yorumla
Sözleringücu Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Aynada kendimi izlerim biraz dokunurum kurumayı beklerim giyinirim hemen 7 0 Yorumla
Acid_Queen Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bornozla 1 saat güzel oluyor valla uyku basıyor hafif 2 0 Yorumla
onurgulmez1907 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Evet bide göğüs kısmımda kıllarım daha da mutluluk veriyor 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl En sevdiğim an işte, birazdan duşa girip aynısını yapcam 😂 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl evde kimse olmazsa yaparım yoksa hemen giyiniyorum :D 1 0 Yorumla
tamam-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, güzellik ve gece uykusu dışında yatağa yatmam. 0 0 Yorumla
vloreeee Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Banyoda uzun süre kalıyorum sonra çıkıp yatağa gittiğimde yorgun oluyorum direk uyuyorum ☺️ 1 0 Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl sonra bir mast yapıyorsun ve tekrar duş almaya gidiyorsun 0 0 Yorumla
alxmila Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yapıyorum. Zaten çok yorgun olduğum için uyuyup kalıyorum 😊 2 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Evet, bornozla kahvem elimde keyif yapıyorum. 3 0 Yorumla
Kartaalliicee1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Ay banada çok seviyorum bunu yapmayı 3 0 Yorumla
PıRıLTıLoVEe Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok sacimi kurutur tarar islerimi ypiorum. 3 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl En büyük zevklerimden biridir. Şimdi olduğu gibi.. 1 0 Yorumla
istianadurum Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bornozum yok. Keyif de yok. 2 6 Yorumla 34mustafa52 +1 yıl Benimde yok Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Peki havlu? Yorumla istianadurum +1 yıl @1Dehliz1Zirve havlu bornoz gibi keyif verir mi saçmalama. Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Ben keyfini sormadım ki Yorumla istianadurum +1 yıl Keyif lazım bana Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl O kolay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Pazar günleri ya da cumartesi geceleri bornozla yatağa biraz uzanarak keyif yaparım gadası.
ben yapmıyorum böyle bornoz bile kullanmıyorum sadece uzun süre banyo yapıyorum :D
Aynada kendimi izlerim biraz dokunurum kurumayı beklerim giyinirim hemen
Bornozla 1 saat güzel oluyor valla uyku basıyor hafif
Evet bide göğüs kısmımda kıllarım daha da mutluluk veriyor
En sevdiğim an işte, birazdan duşa girip aynısını yapcam 😂
evde kimse olmazsa yaparım yoksa hemen giyiniyorum :D
Hayır, güzellik ve gece uykusu dışında yatağa yatmam.
Banyoda uzun süre kalıyorum sonra çıkıp yatağa gittiğimde yorgun oluyorum direk uyuyorum ☺️
sonra bir mast yapıyorsun ve tekrar duş almaya gidiyorsun
Yapıyorum. Zaten çok yorgun olduğum için uyuyup kalıyorum 😊
En sevdiğimmmmm. Sabah yapıcam 😛
Evet, bornozla kahvem elimde keyif yapıyorum.
Ay banada çok seviyorum bunu yapmayı
Yok sacimi kurutur tarar islerimi ypiorum.
Bornozla cokselll oluo uzanmk
Vakit olsa harika olur
Uyuyorum direk bir keyif olarak sayılırsa tabi
Evet çok mutlu oluyorum
Hayır genelde yemeğe başlarım.
En büyük zevklerimden biridir. Şimdi olduğu gibi..
Evde yalnızsam oluyor.
Yapıyorum
Tabiki
Bornozum yok. Keyif de yok.
Benimde yok
Peki havlu?
@1Dehliz1Zirve havlu bornoz gibi keyif verir mi saçmalama.
Ben keyfini sormadım ki
Keyif lazım bana
O kolay
Kafam üşüyor
Yaparım
Tabiki
Bu sadece bende var sanıyorum :D
Hayır üşürüm
Evet çok güzel oluyo
Yapıyoruz knks.
Hemen yatarım
Favorim ya çok severim kral rahatlama