Güzellik & Bakım Duştan sonra bornozla gezmeyi sever misiniz? minikcikbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Duştan sonra bornozla gezmek, bir süre öyle durmak hatta çay kahve içmek acayip keyifli geliyor bana. Tek miyim😀 Güncellemeler+1 yıl Tabi bir de ne sıklıkla yapabiliyoruz bunu, bu da var. Güncellemeler+1 yıl Birçok kişi yapıyor veya yapmak istiyor, bu konuda yalnız olmadığım için mutluyum :) Duştan sonra bornozla gezmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Selda26081994 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Gezmek çay kahve değilde saçlarımı tarayana kadar duruyorum 2 3 Yorumla minikcikbiri +1 yıl O da bir seçim Yorumla Selda26081994 +1 yıl Seçim değil alışkanlık,🤗 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Kabul😀 Yorumla
0_ebrulim_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl bornoz değilde havluyla durmak daha rahat ve keyifli oluyor benim için. 2 4 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Neden havlu? Yorumla 0_ebrulim_0 +1 yıl daha rahat ve keyifli olduğu için yazmıştım zaten yorumda. Yorumla minikcikbiri +1 yıl Rahatlığını anlayamadım sadece ama zevk meselesi diyelim 😀 Yorumla cenkleeee +1 yıl @0_ebrulim_0 harun abi bi bitmediniz he :) Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Gezmem de bi beklerim 10 dk felan üzerim kurusun diye sonra giyinirim evde babam var erkek kardeşim var ayıp ayıp nasil gezeyim 2 0 Yorumla
Kartal0675 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Eğer teksem evet bornozla gezmek güzel dediğin gibi çay kahve keyfi yatağa uzanıp bir film açmak seyretmek 1 0 Yorumla
Maseratiii9 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet öyle. Bedenimi kıyafetlerle kapamak hiç istemiyorum ilk birkaç saat 😂😂 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cıks. Sevmem. Direkt giyinirim. Libidioyu azdırmaya gerek yok. 1 0 Yorumla
XRedSonjaX Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Bornozla yatakta sızmayı severim 4 6 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Büyük rahatlık Yorumla XRedSonjaX +1 yıl Aşırı hem de Yorumla minikcikbiri +1 yıl Hep yapabiliyor musun Yorumla XRedSonjaX +1 yıl Yani Genelde Yorumla minikcikbiri +1 yıl Ne güzel Yorumla minikcikbiri +1 yıl yalniz mi yasiyorsun? Yorumla
freankeistane Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Ben dustan sonra bilgisayarda kahve sigara ile proje cizimk hosuma gidiyo... yalan boxerimk giyiyorum ama bornoz ustumse kalr bayagi 0 0 Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Duştan sonra bornozla 5-10 dakika uyumak var ki değme keyfime😎 1 0 Yorumla
ykp35 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl hayır tek değilsin aynen ben de seviyorum. hızlıca kurulanınca vücudum kuruyor hemen nemini kaybediyor. 0 0 Yorumla
düşükIQ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Aynen mentollü şampuanla yıkanınca ayrı bi zevkli alttan ferahlatıyo 0 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Hiç sevmem mentollü Yorumla
asur2 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Bekarsan evde yalnızsan sorun olmaz ama evde çocuk varsa olmuyo öyle gezemiyorsun 0 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Haklısın Yorumla
mayis_akimm Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Severim, daha çok yatarım.😀 3 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Hahaha ben de Yorumla
Vaveyla5_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Evet hatta uzanırım biraz seviyorum keyif yapmayı 3 3 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Katılıyorum Yorumla Kartal0675 +1 yıl Haklısın o şekilde keyf yapmak süper Yorumla Kartal0675 +1 yıl @minikcikbiri Dün iki saat öyle kahve film keyfi yaptım Yorumla
askaquestion Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Cooookkk uyurum bile 😂 2 2 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Islak ıslak hasta olma 😂 Yorumla askaquestion +1 yıl 😂😂😂 çok şükür olmadım zaten artık o keyfi yapacak vaktim olmuyor 😂 Yorumla
Donjuanlarındonsuzu3 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Tabı bütün evi gezip sokaktan geçenleri selamlıyom öyle 😁 0 0 Yorumla
deusㅤㅤㅤ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Evde tek olsam olabilirdi ama aileyle olunca kendi odamda iki tur dönmek bile kaygı verici oluyor :D 0 0 Yorumla
thelastpikachu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl her zaman öyle gezerim.. bi kahve içer sonra giyinirim.. 0 0 Yorumla
ayhanimsi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Ben yataga uzanip uyudugm bile oluyo sonra donup kalkiyorum giyiniom uful uful guzl oluyo ya.).) 0 0 Yorumla
Çelikgibiiii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Daha çok duştan sonra tekrar birlikte olup duşa girmeyi seviyorum 😀 0 0 Yorumla
Yorgunnisan Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çok rahat ediyo insan ama bu takar depremler olduğu için insan korkmuyo deil😐🙁 3 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl tek yaşasam severdim sjkd 1 2 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Ailenle misin Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hemde nasıl dustan cıkıyorum ıslak ıslak bacaklarımın ıc kısmına saglı sollu carptırarak evı ıcınde dolasmak keyof verıyor bana 0 0 Yorumla
gizemmmmli Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Evde kimse yoksa evet 1 2 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Varsa kötü Yorumla gizemmmmli +1 yıl Evet rahat edemiyor insan Yorumla
ilayda_yilmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben giyinmeyi tercih ediyorum. En azından kurunana kadar. 1 0 Yorumla
SevgulAbdul Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Öyle yattığım oluyor acayip rahatlıyorum 😅❤️ 5 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Aşırı rahatlatıcı birşey Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Severim 3 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Ben bayılırım😀 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl bornozum olaydı söylerdim 1 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Sipariş et hemen Yorumla
KinderCrepe Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet bana kalsa tüm gün öyle gezeceğim 3 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Aşırı keyifli kesinlikle Yorumla
Noxex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl hayır bornoz daraltıyor çıplak gezmeyi seviyorum 3 5 Yorumla TauredPrensesi +1 yıl :D :D bundan daha iyi bir yorum olamazdı. Yorumla asur2 +1 yıl Senin ki daha süpermiş Yorumla minikcikbiri +1 yıl Daha da rahat ama ailenle yaşıyorsan biraz zor😂 Yorumla asur2 +1 yıl Heralde yani :) bunu ya tek isen ya da sevgilinle başbaşayken yapabilirsin. Ama dediğin gibi güzel oluyo helede mevsim yaz ise Yorumla _TAKINTI_ +1 yıl En açık ve net bir cevap olamaz bundan başka 😀😀 Yorumla
hikâyekitabi Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben derhal üzerini giymeyi tercih edenlerdenim. 2 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Neden derhal Yorumla
askadami5834 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ben evde tek yaşıyorum ve duştan sonra yaklaşık birkaç saat tamamen çıplak dolasurim 0 0 Yorumla
strifee Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok severim ama öğrenci evinde bornozla gezemiyorum 0 0 Yorumla
dedikoducuboy Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Duştan sonra bornozu açıp yatakta çıplak uzanarak kendime dokunmayı seviyorum :) 0 0 Yorumla
CananMurat34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bayılıyorum 1 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Günün en rahatlatıcı aktivitesi bence Yorumla
canhıraş_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum sinir oluyorum 0 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl neden? Yorumla
Solmez0634 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 53% +1 yıl Duştan önce ve sonra çıplak gezmeyi çok severim. 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Tamamen aynı durumdayız. 😊😉 0 3 Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl İki üç günde ya da haftada, musaitlik durumuna göre değişiyor. Müsait olsam her gün hatta tam müsaitlik durumunda çıplak takılmak Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Peki sen ne sıklıkta yapıyorsun? Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Sen varya çok muhteşem bir miniksin biliyor musun? Yorumla
kabuletartikamk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl evet bazen bornozla saatlerce duruyorum ben de. 2 0 Yorumla
luckyprenses Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Evet 2 1 Yorumla canberke12 +1 yıl millet ne fanteziler kurar ya Yorumla
nesrinp28 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Asla sevmem banyoda giyinip cikarim hatta 2 2 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Neden ki? Yorumla nesrinp28 +1 yıl Evde barnozla neden dolasilir ki? Hem banyoda giyinmek daha rahat. oda da kapi acilir mi pencereden yansir mi falan oluyor Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Evde tek olduğun kesin 0 1 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Kesinlikle yanlız değilsin Yorumla
sonnisim Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aynen hele birde Teksen mast yapmak saçıp zevli 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Çok zevkli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gezmek çay kahve değilde saçlarımı tarayana kadar duruyorum
O da bir seçim
Seçim değil alışkanlık,🤗
Kabul😀
bornoz değilde havluyla durmak daha rahat ve keyifli oluyor benim için.
Neden havlu?
daha rahat ve keyifli olduğu için yazmıştım zaten yorumda.
Rahatlığını anlayamadım sadece ama zevk meselesi diyelim 😀
@0_ebrulim_0 harun abi bi bitmediniz he :)
Gezmem de bi beklerim 10 dk felan üzerim kurusun diye sonra giyinirim evde babam var erkek kardeşim var ayıp ayıp nasil gezeyim
Eğer teksem evet bornozla gezmek güzel dediğin gibi çay kahve keyfi yatağa uzanıp bir film açmak seyretmek
Evet öyle. Bedenimi kıyafetlerle kapamak hiç istemiyorum ilk birkaç saat 😂😂
Cıks. Sevmem. Direkt giyinirim. Libidioyu azdırmaya gerek yok.
Bornozla yatakta sızmayı severim
Büyük rahatlık
Aşırı hem de
Hep yapabiliyor musun
Yani Genelde
Ne güzel
yalniz mi yasiyorsun?
Ben dustan sonra bilgisayarda kahve sigara ile proje cizimk hosuma gidiyo... yalan boxerimk giyiyorum ama bornoz ustumse kalr bayagi
Duştan sonra bornozla 5-10 dakika uyumak var ki değme keyfime😎
hayır tek değilsin aynen ben de seviyorum. hızlıca kurulanınca vücudum kuruyor hemen nemini kaybediyor.
Aynen mentollü şampuanla yıkanınca ayrı bi zevkli alttan ferahlatıyo
Hiç sevmem mentollü
Bekarsan evde yalnızsan sorun olmaz ama evde çocuk varsa olmuyo öyle gezemiyorsun
Haklısın
Severim, daha çok yatarım.😀
Hahaha ben de
Evet hatta uzanırım biraz seviyorum keyif yapmayı
Katılıyorum
Haklısın o şekilde keyf yapmak süper
@minikcikbiri Dün iki saat öyle kahve film keyfi yaptım
Cooookkk uyurum bile 😂
Islak ıslak hasta olma 😂
😂😂😂 çok şükür olmadım zaten artık o keyfi yapacak vaktim olmuyor 😂
Tabı bütün evi gezip sokaktan geçenleri selamlıyom öyle 😁
Evde tek olsam olabilirdi ama aileyle olunca kendi odamda iki tur dönmek bile kaygı verici oluyor :D
her zaman öyle gezerim.. bi kahve içer sonra giyinirim..
Ben yataga uzanip uyudugm bile oluyo sonra donup kalkiyorum giyiniom uful uful guzl oluyo ya.).)
Daha çok duştan sonra tekrar birlikte olup duşa girmeyi seviyorum 😀
Çok rahat ediyo insan ama bu takar depremler olduğu için insan korkmuyo deil😐🙁
tek yaşasam severdim sjkd
Ailenle misin
evet
hemde nasıl dustan cıkıyorum ıslak ıslak bacaklarımın ıc kısmına saglı sollu carptırarak evı ıcınde dolasmak keyof verıyor bana
Evde kimse yoksa evet
Varsa kötü
Evet rahat edemiyor insan
Ben giyinmeyi tercih ediyorum. En azından kurunana kadar.
Öyle yattığım oluyor acayip rahatlıyorum 😅❤️
Aşırı rahatlatıcı birşey
Ortam sıcaksa güzel oluyor.
Severim
Ben bayılırım😀
bornozum olaydı söylerdim
Sipariş et hemen
Evet bana kalsa tüm gün öyle gezeceğim
Aşırı keyifli kesinlikle
hayır bornoz daraltıyor çıplak gezmeyi seviyorum
:D :D bundan daha iyi bir yorum olamazdı.
Senin ki daha süpermiş
Daha da rahat ama ailenle yaşıyorsan biraz zor😂
Heralde yani :) bunu ya tek isen ya da sevgilinle başbaşayken yapabilirsin. Ama dediğin gibi güzel oluyo helede mevsim yaz ise
En açık ve net bir cevap olamaz bundan başka 😀😀
Ben derhal üzerini giymeyi tercih edenlerdenim.
Neden derhal
Ben evde tek yaşıyorum ve duştan sonra yaklaşık birkaç saat tamamen çıplak dolasurim
Çok severim ama öğrenci evinde bornozla gezemiyorum
Duştan sonra bornozu açıp yatakta çıplak uzanarak kendime dokunmayı seviyorum :)
Bayılıyorum
Günün en rahatlatıcı aktivitesi bence
Sevmiyorum sinir oluyorum
neden?
Yazın yapıyorum arada.
Bayılırım
hobim oldu ya :)
He ya çok iyi oluyor :D
giyerim ama öyle çok değil
zevk meselesi olabilir.
Duştan önce ve sonra çıplak gezmeyi çok severim.
Tamamen aynı durumdayız. 😊😉
İki üç günde ya da haftada, musaitlik durumuna göre değişiyor. Müsait olsam her gün hatta tam müsaitlik durumunda çıplak takılmak
Peki sen ne sıklıkta yapıyorsun?
Sen varya çok muhteşem bir miniksin biliyor musun?
rahatlatıcı bir aktivite :D
Haklısın katılıyorum size
evet bazen bornozla saatlerce duruyorum ben de.
Evet
millet ne fanteziler kurar ya
Severim
Yatakta uzanmak gibisi yok
Severim
Çıplak gezmeyi daha cok severim sallana sallana😂
Asla sevmem banyoda giyinip cikarim hatta
Neden ki?
Evde barnozla neden dolasilir ki? Hem banyoda giyinmek daha rahat. oda da kapi acilir mi pencereden yansir mi falan oluyor
Seviyorum çok bazen bazı şeyler
Evde tek olduğun kesin
Kesinlikle yanlız değilsin
Aynen hele birde Teksen mast yapmak saçıp zevli
Çok zevkli
oo bayılırm üşüyünceye kadar bornozla devam
Evet
Ortam musaitse yes☺