Gül yapraklarının içinde bir çiçek bahçesinde olduğumu anımsayıp, mutlu olurum. Çünkü, duş alacağımız zaman bambaşka diyarlara gideriz zihnimizde. Hayaller kurarız, o hayalleri biraz daha gerçeğe çevirmek için banyodaki ambiyansı değiştiririz elimizden geldiğince. Gül bahçesine gidemiyorsak, güllerden bahçe çeviririz ve oranın içinde adeta gülleri suluyormuşçasına, onlara bakan bir bahçıvan gibi duruyormuşçasına keyifli bir duş alırız. Hem çiçekleri yıkarız, hem kendimizin de onların içinde filizlenip, yeşerip, büyüyeceğimizi düşünürüz.
kadınların alayı anın tadını çıkarmak yerine kim temizleyecek burayı yok ben duş seviyorum ulen zaten farzımisal hani mış gibi düşünün kimse size küvet hazırlamıyor zaten sonsuza kadar duşakabinde takılacaksınız çok odunlar 😒yahu
Hayır hiç hoş değil düşününce bile sıkıldım su fobim var benim küvet bile olsa istemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dilim tutunmazdı o güzel gül yaprakları pürüzsüz vücuduma yapıştıkça kendimi koyverirdim iyice suya
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana Özel gül yapraklarıyla donatilmis bir küvet görsem anlarım ki hazirlayanin bir beklentisi falan var ( hazırlayan= namı diğer gelecekteki eşim) . Yoksa niye hazirlasin öyle romantik bir küvet. 🤭🤭 Valla işten mişten donduysem direkt kaçarım zaten yorgun argın bide onun küvet fantazisiyle ugrasamam. Girsin küvette tek başına keyfine baksın. Madem hazilasa ya güllü müllü , mumlu bir masa üzerinde de yemekler Miss Miss