Sevgilinin olduğu her güzeldir. Lüks bir jakuzide olmasına gerek yok. Yeter ki kalplerimiz birbiri için çarpsın. Sağanak sağanak ıslanalım aşkın duşunda :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılküvet rahat olmuyor. küveti hiç düşünmemek lazım.
duş ile jakuzi her ikisi de farklı zevk veriyor. solid zamana yayılan sevişmeler için jakuzi ideal. duşakabin ise geniş olmalı. ayakta da güzel anlar yaşanabilir yeter ki mekan geniş olsun.01 Yorumla- +1 yıl
bunlar hayatında eline kuran almamış, abuk subuk insanların fetvasına göre davranan allahın ayetlerinden haberi olmayan mahluklar.
kuranı adam gibi okusalar ve akıl etseler böyle haram hikayeleri ile karşına çıkmazlar.
ben 35 yıldır kuran okuyorum. hem mimar hem mühendsim. arap ülkelerinde projeler yaparken akademisynlerle görüşerek araştırmalar yaptım hem islam tarihi hem arap kültürü. hem meal araştırması
din kültürleri de tanıyarak anlaşılır. uzaktan kumanda olmaz. ayrca daha eline kuran almamış adam ahkam kesiyor. bok yemiş onlar. haramların hepsi kuranda yazılıdır. kanun kitabı gibi. kuranda geçmeyen şeyler haram değildir. kimse kıçından fetva vermesin. ya da veren versin kendi bilir. dinden çıkarlar
Sevgilimle duş alacak isem, bu basit şekilde duşakabinde falan olmamalı. Manzaralı geniş bir banyo ya da jakuzi falan olmalı.
23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJakuzimizde☺
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılManzara eşliğinde rezidans'ın içinde duş almak isterdim gadası
20 Yorumla
+1 yılTürkiyede böyle pencere açıkken yap hadi bakim 😁 hemen filmini çekerler , bizim ülkemizde neden şöyle küveettler yok hep ayakta yıkanıyoruz 😁
16 Yorumla- +1 yıl
Anladım hayal dünyamızı gerçekleştirmekte insanların elinde değilmi 😍
- +1 yıl
Eda sen git gide güzelleşiyormusun yoksa banamı öyle geliyor 😁
- +1 yıl
@qwwiop burdan ne yazıyorsun yorum yap öyle yaz
+1 yılSevgiliyle olduktan sonra çok farketmiyor ama tercihan geniş, lüKS bir jakuzi hiç fena olmazdı :-)
10 Yorumla
+1 yılOrmanın içinde şırıl şırıl akan bir derede... Şelale de varsa harika olur.
10 YorumlaAbi onca doğa manzarası varken şehir manzarası nedir 🤢
Suyu masmavi bir şelalenin altında01 Yorumla
Burda almıştık bir zamanlar 🔥🔥
00 Yorumla
+1 yılKöpek balıklı bir okyanusta... Malum köpek balığı her yüzgecini çıkardığında bana sarılacak eee Buda benim işime gelir 😀
00 Yorumla
Şelale olsun istedim :)
00 Yorumla
+1 yılBu fotoğraftaki yer muazzam olurdu @aycaakayahan1 🥰😍😍
10 Yorumla
+1 yılJakuzi bol köpüklü yanında içkimiz o karşımda sohbet ediyoruz güzel sarıyor birde tüylerini aldırmasa guzrl olcak
10 Yorumla
+1 yılKüvette sevişrken suyun dalgalanması taşması çok güzel oluyor
10 Yorumla
u +1 yılTermal tesis var mesele yakınımda, orda bir jakuzi odası kiralayıp, çimmek isterdim.😅
10 Yorumla
+1 yılDuşakabinde yaptık küvet veya jakuzi merak ediyorum
10 YorumlaYatakta bile canı sıkılan ve hemen uykuya dalmak isteyen ülkemizin kızları banyoda birlikte duş almaya pek sıcak bakmayacaktır sanırsam
00 Yorumla
+1 yılHepsini yaptım. Hiç birisi mutfak tezgahı. Çalışma odası masası ve Geniş bir yatağın keyfini vermiyor.
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle alırım demek biraz uçuk olur benim için ama eşimle farketmez
00 Yorumla
+1 yılİmkanlar dahilinde
Samanlık da olur
Yatta jakuzide de olur00 Yorumlabizim evde jakuzi var derin biraz. sevgilimle giriyoruz beraber yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılArada bir küvette alıyoruz ama genelikle duşa kabin oluyor :)
00 Yorumlajakuzi var da sevgili yok oda olsa jakuzi de alırım
00 Yorumla
+1 yılhayaller jakusi gercekler dusa kabin 😀😀ama oncelikle sevgilim olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılJakuzi veya küvet. Onlar yoksa duşakabin olsun olmasın banyoda suyun altında. Hem sarılacaksın tenine ıslak ıslak hem öpüşeceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLux bi jakuziyi kim istemez ki ama benim için olmazsa olmaz değil sıradan bi küvette olsa olur
11 Yorumla- +1 yıl
Ayakta sevişilmiyormu yani🤭
Bu tamamen farklı ve gavurlar özenmekten başka bşr şey değildir sevgili değşk de eşinizle diye soru olsaydı belki güzel şeyler olurdu o da mehreöe girer gerçi söylenmez sevgili adı üstünde, nikah yok birşy yok namahrem, kuvvet, banyo duş yatak sıkıntılı, evnelmeden çocukta yapsınlar bari karnı şiş evlenmeden çocuk olsun
116 Yorumla- +1 yıl
Eliykende es ; bir sevgilidir!
- +1 yıl
Evliyken!
+1 yılSevdiğim olsun leğen de olur ✩
73 Yorumla- +1 yıl
Sizi alacak leğen üretildiği ya 😀
+1 yılSevgilimle bir doğa evinde sevişmek isterdim, kimselerin olmadığı, rahatsız edici seslerin olmadığı bir ortamda. Sadece o ve ben dublex bir ev ve çatı katında orman manzaralı bir banyo...
00 Yorumla
+1 yılDusakabin olsun yukardan şu aksın duvara dayayım ayakta şak şak şak şak
20 YorumlaSevgilimle değil de karımla tatilde otelde olabilir.
10 YorumlaBence suyun altında duş almak ama sevgilim değil eşimle
911 Yorumla- +1 yıl
Maşallah Rabbim Nazardan Korusun Seni Eşinde Çok Şanslı Biri
- +1 yıl
Ne rahatsızlığın var özel değilse
- +1 yıl
Eh be canım onlar büyür zamanla benim eski sevgiliminde küçüktü eme yalaya büyütdüm ben
- +1 yıl
Özelden yazcaktım aciklamami ama. bu uye sadece takip ettiği kişilerden mesaj alıyor yazıyor
- +1 yıl
@snakr
Sevgilimle olsun nerde olduğu önemli değil sevgilimle ormanda bile duş alırım
00 YorumlaNiagara şelalesinin serin sularında alayım :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle neden duş almak istiyim sence bu normal mi?
Sen cevap vermedem söyliyim herkesin yetiştirilme tarzı farklı ailen bu kadarını vermiş belli ki annene yahut babana saygısızlık etmek isteme git bi sorsana sevgilinle herhangi bir yerde duş almak istediğini nasıl karşılarlar sor gel ben buradayım merak ediyorum lütfen sor olur mu125 Yorumla- +1 yıl
Benim ailemi ve yetiştirilme tarzımı bilmeden sadece sorduğum bir soruya göre hakkımda yorum yapman senin geniş düşünemediğini gösteriyor. Biraz fikirlerinizi geliştirin. Bu gelişmek medeniyet olarak falan değil, zihniyet yapısı olarak. Herkes herkese saygı duysa zaten kimsenin yaptığı kimseye batmaz. Ben kendim de evlenmeden öyle birşey yapmayan biriyim ama bu tarz soruları kendi hayatıma göre sormuyorum.
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi güncellemeye değil buraya yaz ben ne ahlak dersi veririm ne ahlak bekçiliği yaparım sen burada ki insanlara soruyorsun bu soruyu ahlakta senin namusta ne istersen yap burada ben seni eleştiriyorum sen bütün üyeleri aynı kefeye koyuyorsun acayip olan sensin seni ne alakadar eder kimin nerede kimle duş aldığı öğrenince ne elde ediceksin sapkınlık benim olduğum yerde modernlik değil
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben doğru bildiğimi sakınmadan konuşayımda sen istediğini düşün istediğini söyle istediğini yap sana kalmış
Cevap sahibi+1 yılOrasıda benim bileceğim iş seni hiç alakadar etmez
Cevap sahibi+1 yılHayır benim değil bir tane hesabım var
Cevap sahibi+1 yılŞu yukarıda bahsettiğin şey erkeklerin kızlara yazmaları ben tanımıyorum bile kim olduğunu benimle konuşmak istiyorsan daha dolu numaralarla gel gerçi onda bile şansın yok
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki senin kafanda kurduğun gibi biriyim fake hesabımım adını aynı mı yaparım gider başka yazarım neden aynısını yazayım?
Cevap sahibi+1 yılSen benimle konuşamazsın bile ben zihniyete bakarım önce
Cevap sahibi+1 yılBak ne dicem neye istiyorsan inan ağız dalaşı benim işim değil ben sana saygısızlık etmedim saygı çerçevesinde eleştirdim ve dahası aynı dili konuşmuyoruz daha fazla konuşmak bize stresten başka bir şey getirmez
Cevap sahibi+1 yılNasıl bi hayal gücün var ne yaşıyorsun kendi içinde her yorumumda seninle daha fazla konuşmak istemediğimi ima etmemle birlikte neden kendi adımla aynı bi hesap açıp yazayım buradan hala benimle konuşmaya çalışıyorsun gerçekten umrumda değilsin yazma bir şey rica ediyorum
- +1 yıl
Bişey sorcam cidden merak ettim bunu.
Neden seninle konuşmak isteyim? Bir tane geçerli sebep söylesene. Kimsin sen? Hadi beni geçtim, bir kız seninle neden konuşmak istesin? Hadi kızı da geçtim, bir insan seninle neden konuşmak istesin? Burdan bakınca birini kendine çekecek zerre bir özelliğin yok.
Cevap sahibi+1 yılBen senin gibi fotoğraflarımı paylaşmam abuk sabuk sorular sorarak dikkat çekmeye çalışmam hala uzatarak konuşmak istediğini açıkca belirtiyorsun ve beni rahatsız ediyorsun yazmasan olur mu gerçekten
Cevap sahibi+1 yılBu sefer sana saygısızlık etmiş olurum beni rahatsız eder söyleyeceğimi söyledikten sonra senin de ne diyeceğini beklerim ama uzatmasan bitse olur mu böyle devam edersen bir daha yazdığında cevap vermiycem
Ben küvet olsun isterdim.
10 Yorumla
+1 yılUlan arizona kertenkeleleri, parkda duşmu alıyorsunuz. Bu nasıl bi soru ya.
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah bacım. Kusura bakma 😑
+1 yılSevdiğim kadın olduktan sonra bunun yerin bir önemi yok
00 Yorumla
+1 yıljakuzi yi tercih ederim... ama denize çıplak girmek daha güzel...
00 YorumlaSevgilimle duş almak istemem,
22 YorumlaÇıplak denize girmeyi tercih ederim 👍
20 Yorumla
+1 yılSevgilimle değil de seninle istediğin yerde duş alabilirim
00 Yorumla
+1 yılYazın bahçe de hortumla yıkanmak 😂
10 Yorumlaİstemem tek duş almayı severim
10 Yorumla
+1 yılDeniz manzaralı bir yerde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle olursa ilerde.
42 Yorumla- +1 yıl
Geçici eş olabilirim 😁
Sevdiğinle olduktan sonra derede gene olur
00 YorumlaDaha iyi sarılabilmek için kesinlikle küvet
00 YorumlaEşimle kendi evimizde olsun
00 YorumlaHepside çok güzeldi lakin jakuzi başka
00 YorumlaHiç farketmez olsunda
00 Yorumla
+1 yılKöpüklü ve büyük bir küvette
00 Yorumla
+1 yılDusakabin ya da jakuzi
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi duşunu kendi alsın😅
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olamaz benim.
00 Yorumla
+1 yılduşa kabin ya da jakuzi oalbilir :)
10 Yorumla
+1 yıljakuzide
10 YorumlaTam da o resimdeki yerde :))))
00 Yorumla
+1 yıljakuzi.
10 Yorumla
+1 yılValla bizde sadece sohben var :Dd
00 YorumlaBöyle bir manzaralıdır yeri kim istemez 😍
00 Yorumla
+1 yılHamamda..
10 Yorumla
+1 yılJakuzi de
21 Yorumla- +1 yıl
brv.
- Devamını Gör (42)