Güzellik & Bakım Banyo yaptıktan sonra ayna karşısında bornozlu bir şekilde fotoğraf çekildiniz mi? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhabalar 💜💜 Banyo yaptıktan sonra ayna karşısında bornozlu bir şekilde fotoğraf çekildiniz mi? Banyo yaptıktan sonra ayna karşısında bornozlu bir şekilde fotoğraf çekildiniz mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Boncuğum_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum ama hiç bornoz ya da havluyla denemedim sjsj 4 0 Yorumla
vehakan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Cekmedim ama cok foto geldi oyle, ha şuda surda kalsin eger bir kız bprnozla guzelse her elbise yakisir ona 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde kadınlar çıplak çekiliyor ayna karşısında. Telefonlarına sızdığım 10 kadından 8i böyle 0 0 Yorumla
Serapzara Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl hayır bence kişinin bu kadar özelini paylaşması çok etik değil 1 0 Yorumla
seeeevdeee Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl evet bir de şey favorim maske snaplerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum ama hiç bornoz ya da havluyla denemedim sjsj
Cekmedim ama cok foto geldi oyle, ha şuda surda kalsin eger bir kız bprnozla guzelse her elbise yakisir ona
Genelde kadınlar çıplak çekiliyor ayna karşısında. Telefonlarına sızdığım 10 kadından 8i böyle
hayır bence kişinin bu kadar özelini paylaşması çok etik değil
Evet çektiğim oldu 😬
evet bir de şey favorim maske snaplerim
o kadar ruh hastası olamadım hiç
Yok öyle bir fotoğraf çekilmedim.
Bornoz kullanmam foto nedir 😄
hayır. :/
Cekinmedim
Hayir
Evet 😂
Evet.
Ev boşsa giymiyorum bile