Duş almak insan bedenini oldukça çok rahatlatır. Duş sırasında ağlama isteğine karşı koymayı çoğu insan istemez. Çünkü suyun sesinden dolayı, ağlama sesini kimselerin duymayacağını bilmek insanı daha rahatlatıyor. Duşta hiç ağlama krizine girdiniz mi? #gadasından sevgilerle 🤗
Hayır hiç öyle bir durum yaşamadım zira acımı ve hüznümü filmlerde öğrenilmiş bir hüznün taklit edilmesiyle yaşayacak biri değilim. Yani okuyorum da yazılanları, ne romantik, ne hüzünlü insanlar varmış bu çatı altında :)
Duşta ağlamak denince benim gözümde canlanan şey; suyun altında kolunu dirsekten kırıp fayansa yaslamış, kafasını öne eğmiş, su ensesinden aşağı dökülürken hıçkırıklara boğulan bir adam figürü ya da ellerini çenesinin altında birleştirmiş, kollar dirsekten ellere doğru birleşmiş ve göğse bastırılmış, dudaklarını ısırırken bir yandan iki büklüm olup yavaş yavaş yere çöken bir kadın. Sanki bu soru cümlesini okuduğumuzda da kafamızda canlanması istenen şey buymuş gibi geliyor bana. Ve şöyle diyeceğiz hayal ettikten sonra: ne duygusal bir insan :( ya da ne kadar duygusal bir insanım ki duşta hıçkıra hıçkıra ağladım :(
Hayır yani nedir ki kardeşim bu her harekette bir şekil telaşı? Ağlayacaksan ağla ama bunu bir mizansen haline çevirmenin lüzumu ne? Neymiş aileden saklanmak için en ideal yermiş? Tamam girdin banyoya kapadın kapıyı, illa duş almak niye? 😅 Aç suyu sesi bastırsın çatlayana kadar ağla. İlla bir sinematografi yapmak zorunda mısın?
Neyse bir sigara daha yakayım ben bu başlıktan çıkıp
Yetenek sınavına girmiştim bir oda da 10-15 tane hoca vardı çok utandım ve sinirlendim kazanamayacağımı anladım sınav esnasında eve varınca duşa girip hüngür hüngür ağladım ağladığımı kimse duymadı hhutıjıyıohjo
Evet. Eşimle tartışmıştık. Gözlerimiz birbirine acıtacak şekilde baktığı halde kavga edip kapıyı çekti gitti. Ben ise hüngür hüngür ağlayarak duşa girdim.