Ben hiç küvette duş keyfi yapmadım, nasıl bir rahatlama hissi olduğunu bilmiyorum. Daha önce küvette duş keyfi yapanlar bize nasıl bir duygu olduğunu açıklasın.
Hiç küvette duş keyfi yaptınız mı, nasıl bir duygu?
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar. • Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar. • Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur. • Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır. • Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder. • Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler. • Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir. • Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur. • Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez. • Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur. • İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermez. Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jeliyle küvet keyfi yaptım gadası. Hemde uyuya kalana kadar.
Güzel bir duygu tek sorun kaygan bir yerde yaparsan hep suya düşersin gözlerini hep kapalı tutmak zorunda kalırsın ve nefesini tutmak sorunda pskslajsl : ( bizim küvet aşırı kaygan mesela gözleirm artık şu altında yanmıyor ama onlar dışında bir yere tutununca çok rahat bide bilgisayarı getirirsin banyoya video açarsın miss.
Ulan hayat bana inat mı yapıyor? KS'de konulara ne zaman yorum yapsam çoğu zaman o kadar şey yazdıktan sonra kapandı yani sayfa yenilendi gibi oldu ve o kadar yazdığım boşa gitti tekrar yazmak durumunda kalıyorum.
Küvette değilde, zenginlerin keyif yaptığı masaj yapan su da keyif yaptım. Ben dışında insan orda keyif çıldırması yaşar ancak ben ise ağlarım. "Duygu"
Bunlar hep anlık. Sonrasında yine üzgün olursun. Zenginliği yaşasan bile bu hiçbir şeyi değiştirmez.( Benim için ) Ben mutluluğa zenginlik, parasal açıdan bakmıyorum.