Sabah duş almak sağlığa faydalı mı? Ben özellikle ayılamadığım sabahlar kendimi duşa atmaya bayılıyorum. Ama sağlığa faydası var mı diye merak ettim. Bilginiz varsa paylaşırsanız çok iyi olur arkadaşlar.sabah duş almak
Sabah duş almak güne enerjik bir şekilde başlamanın ideal yollarından biri bence. Güne daha dinç bir şekilde başlamak için yardımcı olur. Bende uykumu alamadığım zamanlarda özellikle hemen kendimi duşa atarım. Uyanmaya kesinlikle yardımcı oluyor. Ayrıca güne temizlenmiş bir şekilde başlamak kesinlikle çok iyi hissettiriyor.
Sağlıklı bir duş almak için yapılması gerekenler
duş almak
Sağlıklı bir duş almak için dikkat edilmesi gereken bazı şeyler vardır. Bunlar;
Öncelikle saç ve cilt tipinize göre temizleme ürünleri seçin.
Güzel ve iyi performansı olan bir duş jeli tercih edin.
Banyo lifini düzenli aralıklarla değiştirin.
Ilık su ile duş almayı tercih edin.
Bu adımlar sağlıklı bir banyonun temelini oluşturuyor. Çok sıcak su ile yıkanmamaya özen gösterin. Sıcak su cilde zararlıdır. Bunların haricinde duşu daha keyifli hale getirecek en önemli faktör bence duş jelleri. Hem duş anında hem de duş sonrası güzel kokusu ile çok önemli bir ürün. Güzel ve iyi performanslı bir duş jeli seçmeye özen gösteririm bu nedenle. Benim son zamanlarda favorim Pure Line duş jelleri.
pure line duş jeli
Benim favorim portakallı duş jeli. Gerçekten mis gibi kokuyorum duştan sonra da. Eğer farklı bir duş jeli arıyorsanız bence buna bir şans verebilisiniz.
En İyi Cevaplar