Pureline mı le petit marseillais mi? Sizce hangisi daha iyi? Hem temizleme performansı açısından hem de kokuları açısından yorumlarınızı bekliyorum.Pureline mı le petit marseillais mi?Özellikle Pure Line'ın bu gül & sandal ağacı çeşidini merak ediyorum. Deneyen varsa yorumlarını bekliyorum :)
Benim gibi duş jeli aşıklarını aydınlatmak için geldim :) Banyo yaparken güzel duş jeli seçmek gerçekten duş keyfini artıran en önemli faktörlerden biri. Duş jeli hem vücudu güzelce arındırmalı, temizlik hissini sonuna kadar hissettirmeli hem de mis gibi kokmalı ve keyif vermeli.
Duş jelinin faydaları
Vücudu temizler.
Vücuda iyi gelir, kan dolaşımını hızlandırır.
Rahatlatıcı etkiye sahiptir.
Pureline mı le petit marseillais mi?
Duş jeli seçiminde benim dikkat ettiğim bazı şeyler var. Bunların başında ürünün içeriğinin temiz olması, paraben, alkol vb maddeler içermemesi, cildimi kurutmadan arındırması ve tabii ki güzel kokması. Bu konuda benim tercihim Pure Line'dan yana. Pureline mı le petit marseillais mi sorusuna her ikisini de denemiş bir kullanıcı olarak cevap veriyorum.
Pureline mı le petit marseillais mi?
Kokularının güzelliği ve kalıcı oluşu, cildimi kurutmadan temizleyişi ile Pure Line duş jellerini severek kullanıyorum. Son zamanlarda elim başka bir duş jeline gitmedi açıkçası. Bu nedenle benim tavsiyem Pure Line duş jelleri olacak :)
En İyi Cevaplar