Shower cream nasıl kullanılır? Aranızda shower cream deneyen ve kullanan var mı? Çok pratik olduğunu söylüyorlar ama ben daha önce hiç denemedim. Sizlerin yorumlarına göre karar vereceğim denemek konusunda. O yüzden deneyenler varsa yorumlarınızı bekliyorum :)Shower cream nasıl kullanılır
Shower cream duş sırasında kullanılan ve vücudu nemlendirme özelliği olan vücut kremleridir. Vücudu hızlıca nemlendiren bir üründür.
Shower cream nasıl kullanılır?
Shower cream nasıl kullanılır?
Shower cream yani duşta vücut kremleri duşun sonunda tüm vücuda uygulanır. Ardından sadece su ile durulanır. Uygulama açısından çok pratik bir ürün olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Duş jeli ile duşta vücut kremi aynı mı?
Duş jeli ile shower cream aynı görevi görmez. Duş jelinin görevi vücudu kirlerden arındırmaktır. Shower cream ise vücudu nemlendirmek için kullanılır.
Shower cream kullanmak gerekli mi?
Bu tamamen bir tercih meselesi. Eğer cildinizi duş sonrası nemlendirmeye üşeniyorsanız pratik oluşu ile sizi cezbedebilir. Duş sonrası ekstra bir krem sür, nemlendir vb aşamalardan kurtulmuş olursunuz. Ancak eğer çok ürün kullanmayı sevmeyen biriyseniz nemlendirme özelliği olan duş jellerini tercih edebilirsiniz. Benim bu konuda performansından memnun kaldığım duş jelleri arasında Pure Line yer alıyor. Vücudu temizlemenin yanısıra aynı zamanda nemli bir cilt bırakıyor. İçeriğinde zararlı maddeler bulunmadığı için cildi kurutmuyor.
duş jeli
Shower cream kullanmak isteyenler için önerim ise Nivea duşta vücut kremi olacak.
shower cream
Hızlıca emilerek vücudu nemlendiren bu ürünü fazla vakit harcamadan vücudunu nemlendirmek isteyenler kullanabilir. Benim önerilerim bu şekilde. Umarım işinize yarar.