Shower cream ne demek? Duş kremi kullanan var mı? Neden tercih etmeliyiz? Cream shower nasıl kullanılır? Yorumlarınızı bekliyorum mutlaka. Tavsiye edeceğiniz ürünler varsa yazın lütfen :) En iyi shower cream hangisi?shower cream
Selam :) Shower Cream duşta hızlıca kullanılan nemlendiricilerdir. Duş sonunda vücuda uygulanır ve durulanır. Böylece daha nemli bir cilt ile duştan çıkmış oluruz. Duş jeli ile karıştıranlar var ancak duş jeli değil. Bildiğiniz nemlendirici ama duşta kullanılıyor ve durulanıyor. Shower Cream kullanırsanız duştan sonra nemlendirici kullanmanıza dahi gerek kalmıyor. Tabi ki aşırı kuru cilde sahip olanlar shower cream kullanmış olsalar dahi duştan sonra ciltlerini nemlendirmeliler. Ancak normal bir cilde sahipseniz shower cream yeterli olacaktır. Özellikle yaz ayrında çok pratik oluyor. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim shower cream sadece vücuda sürülür. Yüzünüze sürmeyiniz.
Cream Shower nasıl kullanılır?
Cream Shower nasıl kullanılır?
Duşta vücudunuzu yıkadıktan sonra son aşama olarak bu duşta kullanılan kremlerden birini vücudunuza uygulayın ve su ile durulayın. Uygulama açısından çok pratik. Özellikle duştan sonra vücudunu nemlendirmeye üşenenlerin seveceği bir ürün aslında. Sırasıyla anlatacak olursam önce duş jeli ile vücut hijyenini sağlayın. Duş jelini cildinizden güzelce arındırın. Durulandığından emin olun. En sonra cildinize shower cream uygulayın. Son kez vücudunuzu durulayın. İşte bu kadar basit bir işlem.
Shower cream faydaları nelerdir?
Shower cream faydaları
Shower creamin en büyük faydası sağladığı pratiklik. Duştan sonra cildinize nemlendirici sürmek için uzun uzun uğraşmanıza gerek kalmıyor. duşta kolayca uygulanabildiği için zamandan tasarruf etmiş oluyorsunuz. Tabi ki diğer bir faydası da cilde verdiği nem.
Shower Cream kimler kullanmalı?
shower cream
Özellikle kuru ciltlerin ve zamanı az olup hızlıca vücudunu nemlendirmek isteyenlerin seveceği bir ürün. Ancak benim gibi çok fazla ürün kullanmaktan sıkılan biriyseniz vücudu nemlendirme özelliği bulunan duş jellerini seçerek vücudunuzun nemli olmasını sağlayabilirsiniz. Ben Pure Line duş jellerinden hindistan cevizi & vanilya olan çeşidini kullanıyorum ve duştan çıktığımda yumuşacık bir cilde sahip oluyorum. Ekstra nemlendirmeye bile gerek duymuyorum.
Pure Line duş jeli
En İyi Shower Cream Listesi!
1- Nivea Duşta Vücut Kremi
İlk örneklerden biri olan çok sevilen Nivea duşta vücut kremi shower cream kullanmak isteyenler için ideal bir seçim olacaktır. Duştan çıktıktan sonra cildi pamuk gibi yapıyor ve mis gibi kokuyor. Yapısı çok güzel. Kullanımı pratik.
Bu ürün çok işlevli saç ve vücut temizliği için kullanılıyor ancak krem yapıda. Bu sayede nemlendirici görevi de görüyor. Hepsi bir arada ürünleri tercih edenler kesinlikle şans vermeli. Cilde ve saçlara verdiği ipekli yumuşaklık harika.
3- Yves Rocher Argan ve Gül - Duş Yağı
en iyi shower cream
Gelelim mükemmel bir duş yağına. Duş yağı da bir nevi shower cream gibi. Aynı görevi görüyor iki ürün de. Duştan çıkmadan cildinize sürüp duruluyorsunuz. Kadifemsi bir yumuşaklık sağlıyor. Kokusu ise olağanüstü.
4- Isana Duşta Vücut Kremi
en iyi shower cream
Son önerim yine hepsi bir arada bir ürün olacak. Hem duş jeli hem duş kremi olarak kullanılıyor. Hem cildinizi derinlemesine temizliyor hem de nemlendiriyor. Duştan sonra cildinizde hoş bir koku bırakıyor.
Benim önerilerim bu kadar :) Umuyorum işinize yarar. Severek kullandığım duş jeli ve shower cream önerilerimden memnun kalırsanız yorumlarınızı bekliyorum.