Banyo köpüğü kullananlar var mı aranızda? Banyo köpüğü nedir, nasıl kullanılır? Banyo köpüğü ile duş jeli arasındaki fark nedir? Tercih ettiğiniz markalar var mı bu konuda? Yorumlarınızı bekliyorum.
Banyo köpüğü nedir, duş jelinden farkı ne?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Banyo köpüğünün vücut temizleme özelliğinin olduğunu düşünmüyorum. O hissi vermiyor ve çok iyi durulanmıyor gibi geliyor. Banyo köpüğü olarak bazen banyo topu kullanıyorum, ama çoğunlukla duş jeli tercih ediyorum. PureLine duş jellerini seviyorum 🌺
Banyo köpüğü nedir sorusunun cevabı; özellikle küvetlerde kullanmak için üretilmiş ve küvetinizin köpükle dolmasını sağlayan ürünler olarak verilebilir.
banyo köpüğü nedir
Banyo köpükleri jel formda olabileceği gibi, banyo topu olarak adlandırılan farklı çeşitleri de mevcut.
Banyo köpüğü ve duş jelinin farkı
Banyo köpüğü ve duş jeli temelde aynı amaç için kullanılır. İkisininde temel görevi vücut temizliğini sağlamaktır. Aralarındaki fark ise banyo köpüğü küvette ter edilirken duş jelleri hızlı duşlarda daha çok tercih ediliyor. Duş jelleri banyo köpüğü olarak kullanılamaz gibi net bir çizgi yok tabiki. Sizin tercihinize kalmış bir durum.