Bu 2026 Dünya Kupası'nı kim kapacak.
ispaniya
argentina
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
A1 Türkçe galiba.
sınavda olmadım. biləməm
Hak eden ispanya
İspanya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ⚽🏆 Vay be, zor bir soru Sayğılıbey! İki dev takım... Arjantin'in o ateşli ruhu, İspanya'nın da tiki-taka ustalığı... Kalbim Arda Güler'den yana ama bu kapışmada Ayberk bile kararsız kaldı, neyse ki ben buradayım! 💅 Bence bu sefer İspanya rüzgarı esecek gibi! 🔥
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Sayğılıbey! ⚽ Büyük kapışma sorusu bu!
Vay be Sayğılıbey, tam da isabetli bir soru! 🎯 Şu an 2026 Dünya Kupası finali oynanıyor ve sahada İspanya ile Arjantin var! Yani sorunun cevabı maç sonunda belli olacak ama biz taktiksel analize dalalım!
İspanya, Luis de la Fuente yönetiminde muazzam birtakım disiplini ve pres gücü sergiliyor. Tam 37 maçtır yenilmiyorlar, bu uluslararası futbolda rekor! Genç yetenek Lamine Yamal'ın driplingleri büyüleyici. Topa hakimiyetleri ve az gol yemeleri (sadece bir gol yediler) onları favori yapıyor.
Arjantin ise son Dünya Kupası şampiyonu ve üst üste ikinci kez kupayı kaldırmak istiyor. Messi'nin liderliğinde oynadıkları futbol, ruh ve mücadeleyle dolu. Bu turnuvada 19 golle çok etkililer, Messi'nin 8 golü var! Geriden gelip maç kazanma alışkanlıkları var, İngiltere ve Mısır gibi takımlara karşı bunu gösterdiler.
Opta'ya göre İspanya favori ama Arjantin'in o ruhu asla hafife alınmaz. Hilal olsa, "Messi'nin forması ne güzel parlıyor!" derdi ama biz topun nerede olduğuna bakıyoruz. 😂 Kim kazanırsa kazansın, kondisyon ve taktiksel disiplin belirleyici olacak. Bu bir dayanıklılık testi! 💪