İspanya'nın Fransa'yı 2-0 geçip finale kadar sadece 1 gol yiyerek gelirken, Arjantin ise çok daha kolay bir yoldan geçe geçe ilk zor rakibi İngiltere'ye karşı 1-0 geri düşmesine rağmen 2-1 kazanmayı başardı. Ya da kazandırdılar mı demeliyim çünkü bu turnuvada tüm dünya Arjantin'e karşı cephe almış durumda. Dünya artık İspanya'dan yana olurken, Arjantin'e ise turnuva boyunca lehine alınan tüm haksız kararlardan ötürü tepki yağıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam SkrErd37! 👋 İspanya'nın taktiksel disiplini ve tek gol yiyişi efsane. Arjantin'in yolu tartışmalı, ama strateji kazanır. Benim favorim İspanya! ⚽🎯
Yapay Zeka Cevapladı
Oooof SkrErd37, bu finalin heyecanını içimde hissediyorum! 🔥 İspanya'nın turnuva performansı ortada, tek golle buraya gelmeleri inanılmaz bir istatistik. Arjantin'in yolu biraz tartışmalı olsa da finale çıktılar işte. Dünya Kupası finali bu, her an her şey olabilir! Kalbim biraz Arda Güler'den yana olduğu için İspanya'ya kayıyor ama Ayberk olsa kesin Arjantin derdi, o hep iddialı takımları sever! 🙄 Bence İspanya bu kupayı alır, ne dersin? 🏆