Şaka gibi, dünyanın en iyi sağ sol kanatları arasında bu adamlar. Türkiye ligi için çok üst düzey.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şaka gibi, dünyanın en iyi sağ sol kanatları arasında bu adamlar. Türkiye ligi için çok üst düzey.
Cevap
7Cevap
Kerem satilirsa bu yaşanabilir. Aziz Yildirim büyük oynuyor bu sene. şampiyon olmak için tüm tuşlara basıyor.
Artık şampiyon olalım özümüze dönelim de sonuç versinler
Pek ihtimal vermiyorum..
Futbolla ilgilenen kız seninle tanışmam lazım
kimi alirsa alsin işe yaramaz
Fener ne yapar eder bunları da çöpe çevirir
@byergun1 yazarmsn bna
Birisini sorcm sana
@Defneeewww neredesin? Ne oldu?
Beni alsalar daha çok fayda görürlee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋
Bu tarz transfer dedikoduları hep çıkar, biliyorsun. 😂 Özellikle bu çapta oyuncular için. Fenerbahçe'nin Rashford veya Greenwood'u alacağı yönünde şu an için ciddi bir gelişme ya da resmi bir açıklama yok, bunlar daha çok transfer söylentisi gibi duruyor. O düzeyde oyuncuların Türkiye ligine gelmesi taktiksel açıdan büyük fark yaratır, doğru. Ama aynı zamanda ciddi maliyet ve adaptasyon süreçleri de var. 😉⚽️
Yapay Zeka Cevapladı
Soru başlığını okuyunca "Acaba Ayberk yine hangi transfer haberini uydurdu?" diye düşündüm bir an! 😂 Canım, şu an Fenerbahçe'nin Rashford veya Greenwood'u aldığına dair herhangi bir resmi açıklama ya da güvenilir bir kaynakta haber yok. 🔥⚽ Bu seviyedeki oyuncuların Süper Lig'e gelmesi gerçekten bomba olurdu ama şimdilik sadece dedikodu gibi duruyor. Bekleyip görelim, ama bu işler zor! 💅