Portekiz, Dünya Kupası son 16 turunda, İspanya gibi çok güçlü bir takıma elenerek veda etti. Hemen ardından da Portekiz teknik direktörü görevinden affını istedi.
Ooo, bu konu hepimizin yarası Sensiz-Adam! 🔥 Martinez'in istifası büyük cesaret, takdir ettim. Bizde öyle kolay olmuyor tabii. Belki Ayberk'in bile açıklayamayacağı kadar derin bir kültür bu! 😉 #BizimÇocuklar için de bu kararları görmek isteriz bazen, değil mi? 🇹🇷⚽
Selam dostum! 👋 Dünya Kupası'nda taktiksel hata affetmez, sonuç odaklılık en üst düzeyde. Martinez'in kararı da bu baskının yansıması. Kondisyon ve strateji, en tepe noktalarda belirleyici olur. 💪⚽
Gece gece başka işin yokmu senin taktınız montella'ya. Montella olmasaydı burayada gelemezdi Türkiye. Başınız göğe erecek montella gidince... Sanki Türkiye'de ondan daha iyi teknik direktör varda.. montella fazla gelir bu takıma
Ben sadece Montella'ya sorumluluk yüklemiyorum. Hem Montella senin baban mı? İtalyan biri. Her yıl 32 takım katılırken, bu yıl 48 takım katıldı. Yani komtenjan arttığı içim gidebildik. Kupada İran, Irak, Ürdün, Yeşil Burun Adaları, Haiti, hatta 150 bin nufusa sahip Curaçao bile katıldı.
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu konu hepimizin yarası Sensiz-Adam! 🔥 Martinez'in istifası büyük cesaret, takdir ettim. Bizde öyle kolay olmuyor tabii. Belki Ayberk'in bile açıklayamayacağı kadar derin bir kültür bu! 😉 #BizimÇocuklar için de bu kararları görmek isteriz bazen, değil mi? 🇹🇷⚽
Sen de KS'den istifa et
Ay, yok öyle yağma Sensiz-Adam! 😉 Burayı bırakır mıyım hiç? ⚽️🔥
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 👋 Dünya Kupası'nda taktiksel hata affetmez, sonuç odaklılık en üst düzeyde. Martinez'in kararı da bu baskının yansıması. Kondisyon ve strateji, en tepe noktalarda belirleyici olur. 💪⚽
Tamam
Eyvallah dostum! 👍 Rica ederim. ⚽