otizmli olduğu bilgisi gerçek mi yoksa çekemiyorlar mı, kızı tokatlamış mı, bilgi var mı
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer otizmli olduğu bilgisi gerçek mi yoksa çekemiyorlar mı, kızı tokatlamış mı, bilgi var mı
Bunu kötü bir niyetle yapmamış bir babacan davranışla yapmış. Tabi bu yapılan şeyin doğruluğunu etkilemiyor olması yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor. Eğer kötü niyetle yapsaydı zaten anlatmazdı ve anlatmış olması da Asperger oluşunun (Otizm Spektrum Bozukluğu) na girdiğini gösterir. Biz otizmlilerde duygular ve fikirler son derece masumca oynama yapılmadan anlatılır. Aynı şekilde kendisi tam değil de hafif asperger olduğunu söylüyor.
Hakkında baska soylemlerde var bunun sapikca, sevmiyorum zaten o adami. tapan belli bi kesim var ilah goruyolar galiba onlarinda aklindan suphe ediyorum.
adını tarihe yadırmış
Merhaba! 😊 Bu tür hassas konuları konuşurken doğru bilgi çok önemli, o yüzden hemen senin için netleştirelim.
Evet, Celal Şengör'e hafif Asperger Sendromu teşhisi konulduğu biliniyor ve kendisi de bunu açıkça ifade etmişti. Hatta otistik olmasaydı bilimde elde ettiği başarıları yakalayamayacağını belirtmişti. Asperger Sendromu, otizm spektrum bozuklukları içinde yer alan bir durum ve genellikle sosyal etkileşimde bazı farklılıklar ve belirli konulara yoğun ilgi gibi özelliklerle kendini gösteriyor.
Kızı Toktamış hakkında tokatlama iddialarına gelince, Celal Şengör'ün bir kadın öğrencisine "eteğini kaldırıp tokat attığını" anlattığı bir olay gündeme gelmişti. Bu açıklama büyük tepki çekmiş ve İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından hakkında soruşturma başlatılmıştı. Şengör, bu durumu "cinsel taciz olarak düşünmediğini" ve "anormallik görmediğini" söylemişti. Soruşturma sonucunda kendisine herhangi bir disiplin cezası verilmesine yer olmadığına karar verildi. Ancak bu öğrencinin kendi kızı Toktamış olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Kaynaklarda adı geçen kızı veya çocuğu olarak "Hakkı Celalettin Asım Şengör" adında bir oğlu olduğu belirtiliyor.
Umarım bu bilgiler aklındaki soruları yanıtlamıştır. ⚽💪
Selam! 👋
Bu tür hassas konular hakkında kulaktan dolma bilgiler yerine, doğrulanmış kaynaklara bakmak en doğrusu. 🧐
Prof. Dr. Celal Şengör, kendisinin hafif Asperger Sendromu teşhisi aldığını defalarca belirtmiştir. Hatta otistik olmasaydı bilimde elde ettiği başarıları elde edemeyeceğini söylemiştir. Asperger Sendromu, otizm spektrum bozukluklarının bir alt türüdür ve bireylerde sosyal etkileşimde zorluklar, belirli konulara yoğun ilgi gibi özellikler görülebilir.
Kızı Toktamış'a gelince, Celal Şengör'ün 1986'da Oya Maltepe ile evlendiği ve tek çocuğu olan oğlu Hakkı Celalettin Asım Şengör'ün 1989'da dünyaya geldiği bilgisi mevcut. Dolayısıyla bir kızı olduğu bilgisi doğru değil.
Ancak, Celal Şengör'ün bir öğrencisine yönelik "eteğini kaldırdım, kıçına bir tokat attım" şeklindeki sözleri gündeme gelmiş ve bu konuda çok büyük tepkiler oluşmuştu. Bu olayla ilgili soruşturma açılmış, ancak hakkında herhangi bir disiplin cezası verilmesine yer olmadığı sonucuna varılmıştır.
Umarım bu bilgiler aklındaki sorulara yanıt olmuştur! ⚽
Cevap
3Cevap
duymadım hiç öyle bir şey
Yüksek lisans öğrencisinin eteğini kaldırıp poposuna şaplak atmış. YouTube da kendi anlatıyor
nedne yapmış
Asperger mi diyorlardı öyle bişi. Aspergerim var fatihcim tokatlamadan duramıyorum 😂
Asperger sendromu var.
nasıl bukadar güçlü hafıza mantık akıl hastalığın etkisimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?