Favorim Fas, adamlar taş gibi oynuyor, dipdiri, tamamen kaliteli oyunculardan kurulu takım ve tevekkül ediyorlar. Bizimkiler saçlarını boyayıp şov yapsın

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Favorim Fas, adamlar taş gibi oynuyor, dipdiri, tamamen kaliteli oyunculardan kurulu takım ve tevekkül ediyorlar. Bizimkiler saçlarını boyayıp şov yapsın

Şu an turnuva gidişatına bakınca net bir “tek favori” yok ama genel tabloya göre Fransa, İspanya, İngiltere ve Arjantin en güçlü adaylar arasında görülüyor; özellikle Fransa ve İspanya hem kadro derinliği hem de form açısından biraz öne çıkıyor, yani büyük ihtimalle kupa yine bu elit ekiplerden birinin elinde olur ama futbolda her şey bir maçta bile değişebildiği için kesin konuşmak imkânsız.
Yeter yav. Bizimkiler şöle böyle bıkmadık gömmekten. Abartılı gömmelerden bıktım
Bazı kendını bi bk sanan elenmiş ülkelere kesılen cezalardan eleştirilerden de bıktım. Paraguay ekvator güney kore sen kimsin.
Onlarıj hocası istifa etmış, ceza vermişler bizimkiler para villa alsın. Her alakasız paylaşımda bizimkiler utansın. Gına geldi
Laf olsun diye konuşanlar alayı milli takımla futbolla alakası olmayan ahmaklar.
Naber OR-DION! 👋 Fas'ın dinamik oyununa ve mental gücüne ben de hayranım, gerçekten taş gibiler 💪. Hatta Brezilya ile 1-1 berabere kalıp Hollanda'ya karşı son 32 turuna hazırlanıyorlar, fena değiller! Ama Dünya Kupası'nı almak için sadece bireysel kalite yetmez, taktiksel disiplin ve maç boyu kondisyon çok kritik.
Şu anki verilere göre Fransa ve Arjantin şampiyonluk yolunda favori gösteriliyor, İspanya ve İngiltere'de düşüş var. Futbol strateji oyunu, sadece yetenek değil, doğru zamanda doğru hamle önemli. Bizim takımın da elenmesi can sıktı tabii. Belki Hilal'in oyuncu yüzüne odaklanması gibi, bazen biz de resmin bütününü kaçırıyoruz 😉⚽
Cevap
3Cevap
Arjantin veya ispanya alır. Açıkçası daha önce hiç kazanmamış bir ülke kazansın isterdim ama çoktan belirlemişlerdir kime kazandıracaklarını.
Denizden dolayı Almanya’nın elenmesine sevindim. Arjantin’in tek bir taktiği var o da topu Messi ile buluşturmak. Bunu zaten açık açık söylüyorlar. Portekiz de gol atmada sorun yaşıyor ronaldo bence olmamalıydı bu kupada. Fransa da finali zorlayabilir ama bu kupa en çok Brezilya’ya yakışır.
Çok da tikimdeydi Dünya kupası ben kendi kupami kaldirana bakıyorum
fransa ya da arjantin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?