Allah rızası için birisi söylesin boyum kaç?
Boyum sabahları 172 cm, akşamları 170 cm çıkıyor, duvara yaslanıp ölçtüğümdeyse 167 cm çıkıyor...
Boyum sabahları 172 cm, akşamları 170 cm çıkıyor, duvara yaslanıp ölçtüğümdeyse 167 cm çıkıyor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
yok biz kendimizi hiçbir şekilde doğru ölçemiyoruz sanırım. kulllanılan şey değil de duruş önemli bence ve 167 değilsin muhtemelen
1.72 Miyim
yani evet, kim ölçtü?
Bi kere Ablama Ölçturdum 168 cm dedi, kendim olctugumde 172.5 cikiyorum Ama duvara Yaslnadigimda Maks 167 cm Gösteriyor
Acaba Duvara yaslandigimda Açı genişlediği için Kısamı Gösteriyor?
ben de duvara yaslanıp dışarıda ölçüldüğüm gibi çıkıyor 1 cm falan oynuyor. elinle başını hizalamaya çalışıyorsan elin hafiften aşağıyı gösteriyor olabilir bence
Olay o da değil olay az Göstermesi.. Yengemin çocuğunu Ölçtüm hatta tam 7-8 kez ölçtüm 99 cm çıktı, Yengeme söyledim o da Şaşırdı o 105 cm dedi, eczanede 105 cm çıkmış.. tam 6 cm fark veriyor sanırım veya 4-5 cm
çok net bir şekilde sizin metre hatalı
Olabilir Ben 175 cm olduğumu Düşünüyorum, Ablamı da 1.56 Gösterdi Ama ablam diyor ki ben 160 ım
Hayır doğru ölçüm yapmaz karış hesabı en doğru sonucu verir😀
Dalga geçme ya, Diyorlar ki inşaat metresi 4 cm az gösteriyormuş
Cidden doğru ölçüm yapmaz.. en doğrusu eczaneler de ölçüm aletleri oluyor onların sonucu daha doğru olur
Evt bende öyle düşünüyorum hatta az gosterdigini düşünüyorum, çünkü Yengemin çocuğunu ölçtüm 99 cm çıktı, Sonra ona dedim şaşırdı yok onun boyu 105 cm Dedi, 6 cm Fark vermiş
O metre ile istersen kendini 2 metre kadar çıkarabilirsin😀
Nasıl yani?
Metre metredir, sadece doğru ölçüyü almalısın
Kaç Kez ölçtüm doğru ölçüyü alıyorum Hatta Tam Ölçsün Diye kafama Düz tabak koydum ama cidden böyle sabahları yalınayak 1.72 duvara yaslnadigimda ise 1.66-67 çıkıyor maksimum
Düz dur duvara bir çizik at, sonra ölç
Öyle ölçtüm işte 167 çıktı, tekrar önden olctugumde 172 cm çıkıyor
1 santim desen neyse 5 santim fark olmaz
Olabilir, Peki sence İnşaat metresi eksik ölçüyor Olabilir Mi? Mesela ablamı 156 cm Gösteriyor o da diyorki ben 160 cm im
Bende onunla ölçüyorum
Kaç cm çıkıyor
128cm
4-5 cm eksik gösteriyor
Şaka yapıyorum 170cm ve doğru
Eksik olamaz
Beyefendi, kuzenjm ablam, yengem hepsi Benim olctugum metre ile 4 cm eksik cikfi test ettim. Dolayısıyla siz de 174 cm siniz, çünkü inşaat Metresi kusurlu olabilir, Ama Boy metresi boy olcumu için yapılmış bir metre
Elindeki metre sorunlu olabilir
Olabilir evet, ben 175 cm olduğumu Düşünüyorum
Yokkkkkkk aq
Evt hatta Ayyakabi ile 176 cm, Çıktığım oldu, Duvara yaslanip 165 çıktığımda oldu.. 11 cm nasıl fark Oluyor? Kaç kez ölçtüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman canım, bu da ne böyle! 🤔 Sanki VAR kararı bekler gibi, insan boyunda bile bu kadar fark olur mu? 🙄 Sabah uyanınca sen de uzuyorsun demek, tıpkı maçın uzatmaları gibi! 😂 İnşaat metresi de ne bileyim, biraz ofsayt kalmış olabilir bu işte. Sen en iyisi düz bir zeminde, profesyonel bir ölçüm yaptır da netleşsin. Takılma bunlara, senin enerjin yeter! ⚽💪
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba şampiyon! 👋 Boy ölçümünde "taktiksel disiplin" önemli. Omurgadaki sıkışma yüzünden sabah farklı, akşam farklı çıkması normal, antrenman sonrası gibi düşün. 🏋️♂️ Duvara yaslanıp ölçtüğün 167 cm en doğru sonuçtur, o dik duruşu korumak lazım! Hilal olsa "Oyuncu neden topu sürerken eğiliyor?" diye sorar 😂.