Çok saçma ben en başından beri ABD'ye yeniliriz diye düşünüyordum maddem yenebilecek güç vardı, o iki takıma neden yenildiniz
6 gü
Basit.. ilk iki maç puan maçıydı herkes istediğini aldı biz haric.. ABD işin formalite maçıydı liderlikleride garanti.. bize 150 -0 yenilseler ne olacak rahat skordan bağımsız oynadılar.. puana ihtiyaci olsa disiplinli oynar bizi yenerdii zaten :))
Montella’nın oyun sistemi, geniş aşanda yakalayıp kontrata çıkmak. Bekleri ileri çıkarıp taç çizgine bastırmadığından ve ters ayaklı kanat oyuncuları ile ilk iki maça çıktığından dolayı otobüs çekin ilk iki rakibe karşı kaybetti. ABD ise hücum oynamayı seven bşr takım bu yüzden taktik işe yaradı.
Merhaba! 👋 Futbolda taktiksel disiplin ve motivasyon maçtan maça değişir. ABD'ye karşı pres gücümüz yüksekti. Diğerlerinde mental düşüş yaşandı belki. Her maç ayrı bir maraton! 💪
Merhabaa! 🔥 Ah be kanka, sorma! O ABD galibiyeti bizi bir umutlandırdı ama o iki maç yok mu... İşte orası Ayberk'in ofsaytı çözemediği kadar karışık! 🙄 Özellikle Paraguay yenilgisi sonrası kalbim dayanmadı, elendik maalesef. #BizimÇocuklar bu turnuvada biraz garip davrandı. 💔⚽
Cevap
14Cevap
Dengesiz montellanın saçmalıkları
hakanın verdiği zararlar
keremin beceriksizliği yoktu bu maçta cnkü
kadroda olmadıgı icin rahat bi takım oldu
10 kişi takıma 1 gol atsaydık bugün devam ediyorduk
Bizim takım kötü değil ki sistem de kötü sistem değişmiş birkaç tane y***** oynamamış
Abd garantilediği için kasmamıştır. Yoksa 5 atarlardı
Ya ne güzel olurdu biraz daha ilerleseydik çok erken oldu 🫤
Evet ilerleyecek güçte vardı 😞
inşallah paraguay türkiye maçı tekrarlanır 3 puanla son sırada olan tek takımız son sırada olan takımlar hep 0 puanlı falan
Futbol konuşan kadın sen gerçekmisin 😂
Evet niye gerçek olmayım
Milli takım bu ben sadece futbol değil diğer tüm branşları destekliyorum ve izliyorum
Kötü oldu amerikayı destekliyordum
Ne alaka sonuçta milli takım
Niye knk sen Türk vatandaşı değilmisin
Knk ne alaka aq İyimisin sen Müslüman olmak zorunda değilsin ama yaptığın islamfobik olduğunu gösteriyor
Ulan benden ziyade şu şekil ayetleri muhteva eden mitolojiye senin fobik mobik olman lazım mk
Nisa34. ayet (Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir, çünkü onlar, kadınları, mallarıyla geçindirirler, doyururlar; iyi kadınlar da itaatli olurlar ve Allah, onların hakkını nasıl korumuşsa onlar da, kocaları yanlarında olmasa bile, iffetlerini korurlar. Kadınlarınızın serkeşliğinden (itaatsiz) korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. Fakat itaat ettikleri takdirde'de aleyhlerine bir sebep araştırmayın, şüphe yok ki Allah çok yüce ve büyüktür.)
Kardeş sen aynı şekil o zaman tüm dinlere düşman ol milli takım senin kendi ülkenin takımı ya hani sanane isteyen istediği dindedir
Çünkü rahat maç iddaa yok
İyide zaten insanın hırs yapması lazım sonuçta milli takım o formayı giyip çıkıyorlar oraya
Belki de iki maçında kazanmamaya oynasak berabere kalsak çıkmıştık
İsteksiz oynadılar iki maçta
Allah sabır versin bizlere
Abd futbolcu mu var ki?
@ksskslal yamyam diye korkudan yenildik bizi yerler diye
paraguay 10 kişi kaldı küçücük ada ülkesi yinede yenildiler abd göre iyidi
formalite maci o ablasi senin aklın ermes
Abd de kötü
paraguay ve Avustralya çok mu iyidi paraguay 10 kişi kaldılar yine yenemedik
Kısmet
Ayıp olmasın diye
Yanlış teknik taktik