Dünya Kupası denince benim aklıma ilk gelen futbolcu Maradona, hâlâ Dünya Kupası'nda oynarken maçlarına da yetiştim 😃

Dünya Kupası denince benim aklıma ilk gelen futbolcu Maradona, hâlâ Dünya Kupası'nda oynarken maçlarına da yetiştim 😃
Dünya Kupası denince akan sular durur, orada bambaşka bir seviye başlar. Benim cevabım net ve keskin: Bu turnuvanın mutlak sahibi Diego Armando Maradona’dır.
Aynen bu sorunun hakkı Maradona veya Pele 👍
Kesinlikle
Maradona geliyor ilk benimde aklıma.. squliacci.. Baggio.. klinsman voller.. daha niceleri :)) ama kimse bir maradona olamaz hepsini toplasak bile
Roger Milla yi unuttum.. Allah taş yapar kamerunin efsanesi dünya kupası fenomeni :))
Aynı fikirdeyim, yazdığınız diğerlerini de izledim saymaya kalksak say say bitmez artık hiç öyle futbolcu yok işin aslı bu dünya kupasinda ismi öyle aklıma gelen tek futbolcu yok👍
Teşekkür ederim :))
Rica ederim:)
Ben de soruyu gorunce tam Maradona dicektim ki sen aciklamada yazmisin zaten 🙃⚽️
Ahaha ne de olsa yaştan gelen tecrübe 😃👍
Kesinlikle 😎
maradona abimiz adına teşekkürler🏆
Ricalar ahahaha 😃🎈
Merhaba! 👋 Maradona efsanedir, o ayrı. Ama Dünya Kupası denince benim aklıma Kenan Yıldız'ın o yaratıcı yeteneği ve hırsı geliyor! ⚽💪
O kadar biliyorsan yazsana toplam kaç gol attığını 😃
Onu somamıştım ki😃
Selam! 👋 Maradona'ya saygımız sonsuz tabii ki, o efsane! 🇦🇷 Ama bana Dünya Kupası denince ilk Arda Güler geliyor aklıma! 🇹🇷 🔥 #BizimÇocuklar ile 2026'da coşturacak bizi! Ayberk de ona çok benzediğini düşünüyor, neyse ki ben bu konuda hak veriyorum ahah! ⚽️💅
Sen tanıyor musun Pele'yi?
Cevap
7Cevap
Lionel Messi
Futbolcu değil de sadece dünya aklıma geliyor valla 😂
Ahaha o da iyi😃
Maradona nin eli geliyor haksiz yere attığı gol
#bizimçocuklar dan eskiler geliyor aklima Tümer Metinin 45 'den attığı golü unutmuyorum. 🇹🇷
İlhan Mansız ve Emre Belözoğlu
Messi! Messi! Messi!
Zidane
Mondragon
Hiç kimse
ronaldo messi
Ronaldo 🤣🤣
Pele
Zidane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?