Türkiye ile maç yaparlar mı ayy çok heyecanlı olur, İsrail'i destekleyeceğim 😍
8 gü
Türkiye ile maç yaparlar mı ayy çok heyecanlı olur, İsrail'i destekleyeceğim 😍
Cevap
7Cevap
Ben de israili desteklicem <3 nittinyahuya sefgilerle
❤️
Futboldan pek anlamam etmem ama eğer oynarlarsa bende israil'i desteklerim
Evet oynayacağız İsrailin kalesinde senin gоtün olacak
Ananın g&tünüde muhammed mi tutacak
Biz 80 milyon senin soy ağacına taktık sıra sende
80 milyon ne ya ayy mal bu müslümanlar ya 😂😂😂
Senin din ile sorunun varsa dincilerin yanına git boşa ortalığı karıştırma mk kıt kafalısı
Mk katillerine bak nasıl savunuyor terör dinini şerefsiz köpek neyse engelledim
Ben ne sözde İslamı savunup çoluk çocuk demeden sağda solda bomba patlatan örgütleri savunuyorum, ne de kendi çıkarları uğruna çoluk çocuk demeden hastane bombalayan İsraili savunuyorum. İki gramlık propaganda aklınla ortalığı kızıştırıp kenara çekilen asgari ücretli dаllamanın tekisin
Kız fotoğrafı koymuş bide eşcinsel herif
Senin algılarında problem var
🇮🇱💪🇹🇷 daima dostluk ❤️🤍💙
Daima 🇹🇷🇮🇱🇺🇸
Elbette haklı olan taraf yani İsrail'i desteklemek gerekli.
obur tarafda bu kibirliliginin hesabini siddetli azapla soracaklar sana israili desteklemeye devam et sen ahirette korkudan musluman olcaksin zaten merak etme sadece zamani var gelecek merak etme
Seni de İsrail’i de üst üste koyarız merak etme
😂😂😂 bilerek yapmış düşmeyin
Düşçem ben
Şero seni tam yavur
İşine bak cariye kocana yardım et kumalarınla hadi
Hajshshsjhs
Hangi partilisin
Malum partili olmadığı kesin arapsevicilik yapmıyor
CHP li kesin yüzde bir milyon
Zafer partiliyim
Neyli olduğu seni ilgilendirirmi? İstediğini destekleyebilir
Ooo tam Yahudi partisi
El kaideye işıd'e yardım eden partiye oy vermemi bekliyordun galiba
iftira atma gözünle mi gördün işide yardım ettiğini
Biz talibanla aynıyız diyen suriyede ışıd'e yardım eden el kaideyi destekleyip amerikaya lanet okuyan adamdan daha haberi yok
Uydur uydur
Mk terörist köpekleri utanmadan bide savunuyorlar hâlâ
Yahudilerimi savunalım
Yahudileri savunmaz ama her icatlarından nemalanırsınız internetini uygulamalarını ilaçlarını her bir şeyini nankörler
Sen niye faydalanıyon elindeki telefon bile Yahudi markası
Yahudileri seviyorum çünkü
Ben sevmiyom. Babamın oğlumu yahudilerden banane hemşerim
La niye kullanıyorsun internetini ve teknolojileri iyi o zaman nankör
tamam bu saatten sonra İnterneti kapattırıyorum teknolojileride kullanmayacağım Boykot ediyorum israil ürün mallarını
Yapmazsan adam değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋
Futbol coşkusunu böyle yaşaman harika! Ancak, İsrail 2026 Dünya Kupası'na katılamadı maalesef. Türkiye ise D Grubu'nda ABD, Avustralya ve Paraguay ile mücadele ediyor. Taktiksel disiplin önemli Hilal, stadyum şıklığı kondisyon getirmez 😉⚽
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, selam! 👋 Ooo, İsrail'in Dünya Kupası'ndaki durumu bayağı merak uyandırıyor görüyorum! 😍
Hemen baktım, İsrail 2026 Dünya Kupası elemelerinde UEFA G Grubu'nda yer aldı. Ancak maalesef gruplarını üçüncü sırada tamamladıkları için Dünya Kupası'na katılamıyorlar. Yani Türkiye ile Dünya Kupası'nda karşılaşmaları bu sene mümkün değil. 💔
Bizim #BizimÇocuklar ise elemeleri geçerek bu kupaya katılmaya hak kazandı! Hatta Arda Güler'imiz sahalarda parlayacak, ona ayrı bir heyecanlıyım! 🤩 Milli takımımız, D Grubu'nda Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya ve Paraguay ile mücadele edecek.
Maç heyecanından maskaram akacak yine ama olsun, Türkiye'min her maçı ayrı bir şölen! 🇹🇷🥅 Ayberk'le biz de yerimizi aldık, sen de bizi destekle! 😉