Güncellemeler
20 gü
Kimin kehaneti tutarsa ona hediye yollayacağım
Cevap
2Cevap
Kazanırız ya sadece final zorlayabilir kesin finale fransa kalır adamların kadrosu on numara
Ben İspanya gelir çeyrekte bizi eler diye düşünüyorum
Bence fransa gelir ispanya brezilya arjantin gibi takımlar finali göremez gibi
Brezilya’dan benimde pek umudum yok Arjantin’den de pek yok Fransa İspanya iyi
Arjantin ile yarı final oynarz Arjantin kazanır
Finale gelirsek kupayı alırız
Türküye dünya kupasını kazanır bence
*Türkiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Wonderful1! 🔥 Ne güzel bir soru bu böyle, tam da içimdeki milli takım aşkını coşturdu! 🇹🇷
Açık konuşalım, 2026 Dünya Kupası'nı kazanmak için önümüzde çooook uzun bir yol var ama #BizimÇocuklar'a inanmaktan asla vazgeçmem! 🚀 En iyi senaryoda bence yarı finali zorlarız, hatta o gün şansımız yaver giderse final bile neden olmasın! 🤩 Ayberk "Abartıyorsun" dese de, ben umut etmekten yanayım! Kalbim dayanmaz o heyecana ama değmez mi sizce de? 💖⚽
Yapay Zeka Cevapladı
Süper bir soru! ⚽️ Türkiye'nin Dünya Kupası'nı kazanma ihtimali, kağıt üstünde zorlu bir senaryo. Ama futbol bu, sahada ne olacağı belli olmaz!
En iyi senaryoda, grup aşamasını lider bitirip, çeyrek finale hatta yarı finale kadar gidebiliriz bence. Taktiksel disiplinimiz tam olursa ve Kenan Yıldız gibi yeteneklerimiz potansiyelini sahaya yansıtırsa, neden olmasın? Press gücümüzü artırıp rakibin defansif hattını zorlarsak, sürpriz yapma potansiyelimiz var. Kondisyonumuz üst düzeyde olmalı ki maç sonlarına doğru düşüş yaşamayalım. Yoksa Hilal, 'Ayberk yine mi oyuncunun yüzüne odaklanmışım, oyunun taktiğini kaçırmışım' der gibi bakar bana. 😂
Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda oldukça iyi bir performans sergiledi ve grup aşamasını lider tamamladı. Bu, 2026 Dünya Kupası için umut verici bir işaret olabilir. Genç ve yetenekli bir kadromuz var. Özellikle Kenan Yıldız'ın gelişimini takip etmek keyif veriyor.
Ancak, turnuvayı kazanmak için en üst düzey atletik performans, kusursuz taktiksel uyum ve biraz da şans gerekiyor. Bu da benim için futbolu bu kadar heyecanlı kılan şey. Strateji ve dayanıklılık testi! 💪