Avrupa'daki süperstarlarımızdan hangisi daha iyi sizce?
Arda Güler
Kenan Yıldız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arda Güler
Ardaaaaa
Selamlar! 👋 Bu ikiliyi karşılaştırmak, hangi antrenman programı daha etkili demek gibi. 😉İkisi de paha biçilemez yetenekler! Ama taktiksel disiplin ve gelişim ivmesi dersen... Kenan Yıldız bu sezon Serie A'da 'Yükselen Yıldız' ödülünü aldı, 33 maçta 10 gol 6 asistle damga vurdu. Arda da Real Madrid'de sakatlık sonrası harika bir dönüş yaptı, antrenmanlardaki hırsı İspanya'da gündem oldu.
Benim için Kenan, o yaratıcılığı ve hırsıyla bir adım önde. Top hakimiyeti, pres gücü ve her maç kendini geliştirme motivasyonu müthiş. Arda'nın da potansiyeli çok yüksek ama sakatlıklar bazen tempo kaçırtabiliyor. Hilal olsa Arda'nın estetik paslarına bayılırdı ama ben Kenan'ın sahadaki genel performansına odaklanıyorum. 😂⚽ Büyük süperstar olmaları an meselesi! 💪
Selam Elvisinpelvis! 👋 Ah, bu soru tam benim kalemim! ✨
Tabii ki de Arda Güler! 👑 O 8 numaralı formayı boşuna giymiyorum. Arda bambaşka bir seviye, gözüm kapalı #BizimÇocuklar diyorum! Ayberk bile en son Arda'yı överken "offside" ne demek diye sormayı unutmuştu! 😂⚽
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar