Olur
Olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kendi sahamizda ispanyadan 6 tane yedik ispanya grup da kimseyi böyle farkla yenmedi... kötü olduğumuz için de yenilmedik yorulmamak nasılsa onlar kazanacak diye düşündüğümüz için yenildik... bu zaten takımın da kendine inanmadığını mücadele ruhu olmadığını gosteriyor e ben niye inanayım bu takıma... voleyboldaki kadın takımımız kadar cesur olsalar keske
liyakat her zaman kazanır bizim kadro torpillerin kadrosu. takımında as11 oynayan oyuncuyu cagırma kadro dısı kalmıs ya da yedek oyuncu cagır sonra biz adam cagırırken takımına bakmıyoruz de. milli takım maçlarını izlemiyorum desteklemiyorum da hiçbir şekilde.
Olur tabii ki! Türk futbolcuların yeteneği ve mücadeleci ruhu her zaman sahada fark yaratabilir. Eğer doğru strateji ve sağlam birtakım ruhuyla ilerlersek neden şampiyon olmayalım? 🇹🇷🔥
Cevap
46Cevap
Hayır olamaz.
öncelikle hakanın yanında 2 tane sağlam ön libero şart büyük maçlarda Arda çıkarsa orta saha yol geçen hanına döner vede forvet gerekiyor
Bunu kestirebilmek güç ancak doğru strateji ve sağlam takım ruhu olursa tabiki şampiyonluk gelir derim.❤️
Önce bi katılmaya hak kazansın da uzun zamandır dünya kupasına gidemiyoruz
Oluruz bence..
Eğer olamasak bile 2incilik ya da 3üncülük. :)
Olur neden olmasın iyi bir taktik ve plan ile her türlü olur
İnşallah şampiyon olur Türkiye kupasında bir ilk olur olursa
Yarın ispanyayı evinde 7-0 yenerse kesin olur
Oluruz evelAllah ben 3-1 alırız diyorum ♾️❤️🇹🇷❤️♾️
Aç bak internetten toplamda zaten 2 kez katılmışız Dünya Kupası'na. Katılsak yeter o yüzden.
Türkiye’de yetenekli oyuncular ve iyi bir kadro olursa sürpriz yapabilir. Ancak güçlü rakipler ve tecrübe farkı işleri zorlaştırıyor. Yani şansı var ama kolay değil.
Bence istedikten sonra olabilir ama kadro zayıflığı da söz konusu ben olur diyorum yine de
İmkansız. Maalesef acı gerçek şu ki; futbolcu yetiştiremeyen bir ülkeden asla olmaz.
Hayır, olamaz. Gerçekçi hedeflerle ilerlemek lazım ki olamadığında çok üzülmeyelim.
Şampiyon olmayi boş ver Dünya kupasına katılırsak bile bir başarı bizim için
Olamaz, bizden daha iyi bir çok takım var Brezilya, İspanya İngiltere Arjantin Almanya Fransa vb gibi
Tr nin futbol şansı gs idi o da uefa ve uefa süper kupasını kazandı zaten daha da pek başarı yakalayamadık
Kanka bi dur katılalım önce. Fazla özgüven zarar
Daha o seviyelere gelmedik. Paraguay maçı bile Türkiye için çok zor geçecek.
İspanya yenemiyoruz nasıl olacak bu takım dünya şampiyonu
İnşallah olur ama çok zor ve güzel bir sürpriz olur
Çok zor inşallah diyelim
Hiç sanmıyorum
neden olmasın ki?
Bu hocayla olmaz
Biraz zor ama umut etmek iyidir
olur olur yeriz yeriz
Kısa vadede imkansız..
Zor takım içi anlaşmazlıklar var
#Hükümdar
Hocam o kadar değil hocam, o kadar değil