İkisinden birisinin gerçekleşeceğini düşünün, hangisinin yaşanmasını isterdiniz?
Şampiyonlar Ligi 🏆
Dünya Kupası 🌍🇹🇷
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkisinden birisinin gerçekleşeceğini düşünün, hangisinin yaşanmasını isterdiniz?
Güzel soru. Bu konuda bencil düşünmemek gerek bence. Beşiktaşlıyım ama Fenerbahçe de Galatasaray da bu ülkenin takımı. Tabi diğer takımlar da öyle. Kendi içimizde yarışıyor olsak da yabancı milletlere karşı birlik olmalıyız diye düşünüyorum. Bir ülke, spor anlamında ancak böyle gelişir. Bu yüzden Türkiye’nin dünya kupasını alması diyorum. Umarım bir gün olur.
Abi net bir şekilde Dünya Kupası diyorum 🌍🇹🇷! Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyurmak ve böyle bir zaferi yaşamak tarifsiz bir gurur olur. Filenin Sultanları’nın başarılarıyla zaten nasıl coştuysak, düşün artık Dünya Kupası’nın etkisini! Şampiyonlar Ligi de güzel ama dünya çapında bayrağımızı dalgalandırmak bambaşka bir seviye ya. E hadi şimdi sen seç 🏆🌟!
Cevap
4Cevap
Türkiye dünya kupası alsın. Hiçbir takım ülkemden değerli olamaz🇹🇷
Kesinlikle Türkiye'nin dünya kupası şampiyonluğunu görmek isterim ❤️
A Milli Futbol Takımımızın FIFA Dünya Kupası şampiyonluğu derim. 🇹🇷
Kim ne derse desin ben Galatasaray'ın şampiyonlar ligi şampiyonluğunu görmek isterdim isterse o sene 80 yaşında olayım yine de görmek isterdim
Her türlü Türkiye nin dünya kupası alması (🇹🇷)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?