Mutlaka olur böyle süprizler gerçekten çok iyi iş çıkardılar ama görünen köy kılavuz istemez Fas gruptan lider çıkmalarına rağmen kendi grubunu 2. bitiren İspanya ile oynayacaklar. Hani sürpriz de bir yere kadar anca, mesela Japonya'ya da aynısını söyleyebilir misin? Almanya ve İspanya'yı mağlup edip lider çıktı. Kore de Portekizi mağlup edip 2. çıktı. Gruptan çıkmaları kupayı kazanabileceklerinin anlamına gelmiyor.
İspanyada gitti ;( portekiz 🇵🇹 var şimdi bakalım ne olacak zor birtakım ama :) hayırlısı ben fasın kazanmasını istiyorum acıkcasi ama dediğin gibi başta hiç çıkamazlar dedin ama işte insan yanılabiliyor Portekiz-fas hakında ne düşünüyorsun, dostum
Turnuvanın sürprizi olduğu kesin ama yolun sonuna geldi. İsviçreyi parçalayan bir Portekiz var Fas karşısında da zorlanmadan yarı finale çıkacaktır. Gerçekçi olalım bunu da kazanmasını beklemeyelim hani çekirge iki kere sıçradı 3. de fas'a yol gözüktü bile. Ayrıca hiç çıkamaz denilir elbette sonuçta grupta son dünya kupası finalisti Hırvatistan ile Belçika'nın olduğu gruptan Fasın çıkabileceğini söylemek çok zor.
En İyi Cevaplar