Spor Bugün oynanacak Dünya Kupası Meksika - Polonya maçı nasıl sonuçlanır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Meksika - Polonya nasıl sonuçlanır? Meksika Berabere Polonya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bugün oynanacak Dünya Kupası Meksika - Polonya maçı nasıl sonuçlanır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 372 cevap paylaştı. Meksika 2-1 alabilir 0 0 Yorumla
challt Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sonuna kadar Polonya’yı destekliyorum kız arkadaşım oralı olduğu için 😂 0 0 Yorumla
ezgielzem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl bu soruyu görmedim sayarım meksika kesin alır yani eminim 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Sonuna kadar Polonya’yı destekliyorum 0 0 Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl iki Takım seviyesinde aynı sayılır bence 0 0 Yorumla
Karizmatöör Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl 0-0 berabere biter. Lewandowski penaltı kaçırır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ochoa kurtarır adam dünya kupalarının kalecisi Yorumla
cilveli56 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl hangi kanalda kaçta? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dünya Kupası trt de maçlar 13-16-19-22 de.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Meksika 2-1 alabilir
Sonuna kadar Polonya’yı destekliyorum kız arkadaşım oralı olduğu için 😂
bu soruyu görmedim sayarım meksika kesin alır yani eminim
Ben polonyayı destekliyorum
Meksikayı destekliyorum
Sonuna kadar Polonya’yı destekliyorum
Ben beraberlik bekliyorum
Bana polonya alır gibi geliyo
Meksika 3-1 alır diyorum.
iki Takım seviyesinde aynı sayılır bence
Polonya 2-1 alır diyorum
Berabere biter
Meksika kazanır 3-1 tahminim
Meksika kazanır 3-1 tahminim
Polonya bence. (Futbol bilgim 0 :P)
0-0 berabere biter. Lewandowski penaltı kaçırır.
Ochoa kurtarır adam dünya kupalarının kalecisi
Polonya
Polonya alır
Meksika kazanır
Meksika diyorum
Polonya
Hiç bir fikrim yok
Meksika alır. 3 1
Polonya net alır
Polonya alır sanırım
hangi kanalda kaçta?
Dünya Kupası trt de maçlar 13-16-19-22 de..
Meksika alır
Meksika hacı
1-4 olur
Berabere