Bugün nasip oldu izlemek çok beğendim ztn bilim kurguya ve jakenin oynadığı filmlere bayılıyorum hep kaliteli filmlerde rol alıyor sizce ikincisi gelir mi bu filmin?life filmi devamı
Life (Hayat) filminin devamı gelmeyecek dediler. Jake Gyllenhaal ve Ryan Reynolds'un Life filminde başrol olduğu Mars konulu filmin devam filmi için gelmeyeceği belirtildi. Mars'ta geçtiği için Life filminin devamı gelseydi çok iyi olurdu.
Kalite mi? Film mantik hatasindan gecilmiyor ayrica karakterler cok havada kalmis derinlerine inilmemis. Jake ise bekledigim. performansindan cooook cok uzakta. Ikinciso muhtemelen gelmeyecektir ki zaten gisede cakildi.
Ben pek sanmıyorum ikincisinin geleceğine. Hani korku filmleri hep kötü bir sürprizle biter ya, bunu da bu şekilde bitirmek istemişler. Ayrıca dünyada askerlerin o yaratığı öldürmeye uğraşması da hiç çekilmez hani. :)
Hayır, gelişen organizma çok zeki ve geliştikçe daha da zekileşiyor adamın elini kavrarken dikkat ettiyseniz aksi yöne hareket etmesini sağlıyor, yani bilerek ve isteyerek dünyaya indi organizma... kadının kapsülüyse kontrolü sağlayamadığı için oldu ki başında da yolculuk sırasında "olası bir ölüm anı için karakutuyu çalıştırıyorum" repliği var.
Yine marsta hayat var mı ona bakmaya giden bir gurup var her bilim kurgu da da aynı takmışlar kafaya marsi sonrasında bir yaratık yapıyorlar yaratık büyüyüp hepsini yiyor :)) böyle anlatınca tabi izleyesin gelmez hiç beceremem anlatmayi
En İyi Cevaplar