7 senelik dizi bitti resmen, kimi beğendi kimi beğenmedi ki benim gördüğüm çoğunluğun tatmin olmadığı. Herkes bir "tahmin ediyorduk zaten" moduna girmiş de tahmin edemeyeceğimiz bir insan evladı da çıkmazdı bence. Neyse yazmayayım daha fazla izlemeyen vardır, siz beğendiniz mi finali?
Pretty Little Liars izleyen var mı, finali nasıl buldunuz?
Spoiler İçerir! O ne biçim bir finaldi... İzledim ama anlamadım. Zaten 7. sezonu pek izleyememiştim ama final gerçekten olmamış. Wren nasıl öldü? Yalancıların annelerini kim kurtardı? Lucas neden garip davranıyor? Sonra ilk sezonlarda ölenleri kim öldürdü?(İan, maya, dedektif wilden) Ayrıca A. D.'nin Spencer'ın ikizi olmasını hiç istemedim. Daha doğrusu ikiz teorisi çok saçma. Onun yerine Ezra ya da Lucas ve ya Wren olmasını isterdim.
Wren i pek önemsememişler ama benim sevdiğim bir karakterdi nasıl öldüğünü bilmek isterdim. Kızların annesinin mevzusu neydi ben hiç hatırlamıyorum onu?
Bu üzer :( Ya en son izlediğimde Cece ''A'' çıkıyordu. Sezon finaliydi , sonra diğer sezonun ilk bölümünü izledim galiba. Orda da Cece ' nin çocukluğunu izledim. Bu kadar. Asıl A kim?
A CeCe galiba kesin olarak. Hani en başından itibaren bir anda izlesek çözülür belki de 7 senede unutuluyor 😄 Ha bu arada Spencer ve CeCe kardeş çıkıyordu sanırım. Spencer'ın ikizi de neden Spencer en güzel hayatı aldı ben alamadım diyerek CeCeyle tanışıyor onu seviyor, e o da ölünce intikam almak istiyor gibi bir şey.
AD Spencer'ın ikizi çıktı, benim neden iyi hayatım yok da onun iyi hayatı var diyerek intikam almış, bir de Cece'nin ölümü var tabi. Sonunda da Mona Spencer'ın ikizini ve Spencer'ın annesini (Mary Drake) hapsediyor gibi yakalattı ama kendi bir odaya koyup "dollhouse" tipinde onlarla oynamaya başladı gibi bir şey :)
ilk sezondan bir kaç bölüm izleyebilmiştim sadece. yabancı dizi kanalı olan cnbc nerde yok artık bulamıyorum. bana biri kanal ismi soylesin yabancı dizilerden çoook uzak kaldım!
Valla ilk sezonları hiç hatırlamıyorum ama kaçmış mıydı bir şey olmuştu. Onun yerine başka bir kız öldürülmüştü sanırım. Bana ilk sezondan sormayın ya oturup diziyi baştan izlerim sonra 😄
Saçmaydı tabi de ne olursa olsun saçma çıkacaktı. Çünkü hani hep düşündüğüm şey vardı bunlar kendi aralarında bile konuşsalar bir şekilde ad haberdar oluyordu, bu en azından bu şekilde bir mantığa oturdu. Yoksa ikizlerin boyu benleri ses tonu bile aynı mı olur :)
En İyi Cevaplar