romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik romantik sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk sonunda aşk
Komedi diyenlere katılıyorum daha çok çünkü romantikte sıkılırsın korkuda da Türk toplumunun yarattığı bir algı var ve sevgilinle birlikte gülüp eğlenmekten daha güzel ne olabilir ki kızı ağlatıp korkutmaktansa gülüp eğlendiğini görmek sarılmasından daha güzel değil midir?
Bilimsel bir araştırmaya öte ilk buluşmada korku filmine giden çiftler bilinç altında kendilerini birbirlerine daha yakın hissediyorlarmış. Diğer buluşmalarda da bunun böyle olacağını düşünüyorum flört döneminde korku filmi daha iyi sevgili olduktan sonra romantik film bence
Komedi. Birlikte gülmek önemli. Bir gülümseme kalbi açmak için korku filminden ya da filmden gelen duygulardan daha etkilidir bence. Birde kendi adıma yapım sağ olsun korkmamak için korku filmi sırasında dalga geçip gülerim ya da romantik filmlerde ağlamamak için. 😁
Aslında bu, tercih meselesi. Bu konuda hangi seçeneğin 'daha iyi' olacağı kişiden kişiye değişiklik gösterir. Ben, korku filmini seçerdim çünkü korku filmi izlemeyi seviyorum faka bir başka kişi romantik bir filmi seçeceğini söyleyerek bu seçimini, farklı bir sebeple destekleyebilir
Korkarsa sarilir korku sevgiye donusur sgsc 😂 Garip bir his 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Korku filmine gittik. Ben korkmuyordum bu ben korkmuyorum diye kendisi korkmaya başladı. Sürekli kolumu tutup durdu. En kötüsü de kız gibi çığlıklar atınca o an utandım. Sinemada bir an önce bitsin eve gitmek istedim. Normalde kız korkar erkeğe sarılır bunda ise tam tersi. Bende korku filminden korkarım ama bu benim korktuğumdan 5 kat daha korktu. Ya da korkmadı yakınlaşmak için bahane buldu. Normalde korku filmi seven bir tıp değilim fantastik, macera ve bilim kurgu filmlerini severim
Romantik olacağına korku olsun. Şimdi yalak yapış filmlere gidipte soğumayalım birbirimizden. Ha ben seçiyorsam fantastik - bilimkurgu olur, adam gibi filmi izleyelim, ben sonra arayı itinayla kaparım.
Romantik bir filmi hatun kismi pur dikkat cok afedersin Mal gibi izleyecegi ve yaninda kim oldugunu unutacagi icin korku filmini tercih ediyoruz. Romantik film izleyecekse otursun evinde pembe dizi izlesin 😒
neden klişe olsun ya tutturmussunuz bı klisede klişe sırf uzun zamandır ve çok fazla kullanılıyor diye klişe kelimesini üzerine yapıştırıp kullanıma kapatıp duruyorsunuz yapmayın bunları. olduğu gibi yaşayın gitsin korkuysa korku romantikse romantik
Korku filmi asla izlemem çok etkiliyor beni. Romantik falan da sevmem bilim kurgu, aksiyon falan en iyisi. Film filmdir açılacağım varsa açılırım zaten ki açılmam 😂😂
Fantastik veya bilim kurgu filmine gitmeyi tercih ederim. Korku filmi sevmiyorum zaten, gerçekte hayat korku filmi gibi, romantik komedi deseniz o en güzel yalnız izlenir.
Romantik daha iyi sana filmde korktuğu için sarılır ama ortada flört varsa sinamadan çıktıktan sonra romantiklikten konuşurken bir anda sarıliyo olabilirsiniz
romantık bencedee neden sorusuna cevap ise yıne ıcınde saklı çunku duygular besledıgın kısının duygu katsayısını fılm ıle katlayıp yapmak veya ılışkı derecesı az olan bıreylerde bıle guzel sonuçlar ıle devam edılebılıyor korku fılmınede gıdılır ama bu ılışkının sağlamlaştırdan sonrakı fılm tercıhı olmalı :D
Korku filmine gidip korkmadığım için sevgilim korkarsa bende hayal kırıklığı yaratır. Romantik filme giderim bakalım ne kadar duygusal bir insan neler düşünecek.
romantik filmlere gidip baygınlık gecirmektense kırku filmine gidip heyecan cekmek daha evla :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Korkarsa sarılır mantığıyla değilde ilk randevu sinemaysa mesela korku filmine gidince bilinçaltı yanındaki kişiyi daha yakın güvenilir buluyormuş öyle bir şey okumuştum bir yerde
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Hoşlanılan kişiyle korku filmine gitme klişesi mi birlikte romantik film izlemek mi daha iyi bir flört yöntemi?
En İyi Cevaplar