Bu kadını biliyorsunuzdur Leyla Lydia Tuğutlu. Mankenken oyuncu olan biri ve çoğu dizi/filmde hep güzel ve seksi kadın rolünde oynuyo. Hep seksapalitesini kullandırtıyolar. Bana göre kötü bir oyuncu zaten oyunculuk adına hiçbir eğitim almamış. Şu anki dizisini izledim önceki dizisiyle aynı yine mimikler ve hareketler hiç değişmemiş. Her güzel/yakışıklıyı ekrana koyucaklarına biraz yetenekli insanları seçseler iyi oyunculuklar izlesek daha diziler ve filmler daha inandırıcı olmaz mıydı sizce?
Güzel ve yakışıklı olan herkesin oyuncu olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum. Her dizide aynı. Bu kız delibalın konusu sayesinde kurtardı yoksa orda da mükemmel değildi oyunculuğu. Fakat benim Türk oyunculardan güzellikle kalmayıp kendini sürekli geliştirdiğini düşündüğüm bir kişi var o da serenay sarıkaya. özellikle sinir olduğu sahneler falan. çok çok iyi. adanalıda nasıldı medcezirle son filminde nasıl. çok gelişti. bu kız her yerde aynı mimik aynı tip. çok sıkıcı biri
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ay amine gülşeyi unutmuşum o ne ya o kız hayatımda gördüğüm en yapmacık kişi
aynen öyle hem de inandırıcı da değil oyunculuğu ne ağlaması ne gülmesi hepsi yapmacık hiç etkilenemiyorum bunun oynadığı dizilerde amine gülşe de çok itici bir tip
Şuankidizilerin çoğunluğu oyuncuların tipinden tutuyor bikaç yakışıklı ve güzeli koyup reyting alıyorlar zaten bunları izleyenlerin çoguda 13-15 yaşları kiralık aşk mıdır nedir öyle dizilerde bide deföm fan club falan diye hesap açanlar yok mu o hesapları gördüğümde ki tepkim aynen şu 😕 tabi bunu daha dizinin birinci bölümünden daha yeni başrol olmuş kişiler için yapanlar var ordanda belli oluyor zaten tipe bakıldığı
oyunculuk namına hiçbir becerisi olmayan kişilerin sırf vücutları güzel diye ekranlarda boy göstermelerini ömrünü tiyatroya veren insanlara hakaret olduğunu düşünüyorum. Türk filmlerini sinemada izlemiyorum, dizileri zaten izlemniyorum. elimden geldiğince tiyatroya gidip tiyatrocuları desteklemeye çalışıyorum.
Oyunculukları güzel değil zaten Türk oyuncuları bir kaç isim haricinde leş onlarda yakışıklı veya güzel değiller ama bak brad Pitt leonardo al pacino johhny deep, banderas scarlett megan fox daha da uzar gider bunlar hem güzel yakışıklı hemde harika oyuncular
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet tamam yakışıklı ve güzel olmalarına bir şey demiyorum ama bari oyunculuklarını geliştirsinler sizi tüm türkiye izliyo ve o kadar para kazanıyosunuz hakkınızda böyle mi konuşmalarını istersiniz
Bizim ülkemizde böyle şeyler çok önemsemiyor ki oyunculukmuş falan filan herkes güzelliğine bakıyor yakışıklılığına bakıyor. Çünkü güzel ve yakışıklı erkeklerin oynadığı diziler genelde daha çok izlendiği için dizilere de bu tür insanlar alıyorlar. Rol yapma yeteneğine baksalar eğer şu an tv da oynayan dizilerin hiçbiri izlenecek durumda değil diye düşünüyorum.
Herkesin Düşüncesi kendine ama bence çok yetenekli ve güzel ama fikirler değişiklik göstere bilir
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an oynadığı dizideki hareketlerine bakınca yine Tatlı İntikamdaki haliyle aynı mimikleri hep gözünü büyütüp kaşlarını kaldırıyo tatlı ve şımarık olmaya çalışıyo ama o da pek inandırıcı gelmiyo bu da benim düşüncem
O konuda haklı olabilirsiniz evet ama bu mimikler ona çok yakışıyor bir erkek olarak bayılıyorum ama bayanlar bizden daha keskin görüyorlar haklı olabilirsiniz
teşekkür ederim bana hak verdiğiniz için karşıt görüşlerden en iyi yorum yapan sizsiniz başkaları demiş işte yok kıskanç yok kıskanıyosun sen onu o çok güzel falan filan :D ahaha yahu ben zaten güzelliğine laf atmadım yeteneksiz olduğunu söyledim ve bunun gibi bir sürü oyuncu var sadece kadınlardan değil erkeklerden de var. Bence sizin de bir erkek olarak bayılmanızın nedeni onun çekiciliği seksapalitesi ben böyle düşünüyorum
Neslihan atagül ne güzel ne de oyunculuğu iyi, kadir doğulu sayesinde popülaritesi yükseldi keza fahriye evcen aynı, Burak özçivit sayesinden daha popüler oldu ve para kazanıp yüzüne dokunuşlar yaptırıp güzelleştikten sonra
Barış arduç da öyle altın kelebekte ödül aldı ya en iyi komedi dizi oyuncusuymuş peh! Gerçi altin kelebekten ödül alsa ne yazar her neyse. Geçen bir sahnesini izleyeyim dedim adam ruhsuz ruhsuz oynuyor bu mu dedim bu kadar övülen :p gerçek emekçilere haksızlık diye düşünüyorum
yönetmenler senaristler yapım şirketleri hatta ajanslar bile oyunculuğa değil tipe bakarsa çok normal halk her zaman güzel/yakışıklı görmek ister sanatı kim takıyor ki oyunculuğuna bakılsın?
Bence yetenekli neden kıskandın anlamadım hadi seni koysunlarda oyna o zaman. Gereksiz.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
kıskandım mı dedim? ayrıca neresi yetenekli söyler misin? son dizisini izlemedin mi mimikler ve hareketler hep aynı kıskansam megan fox scarlett johansson gibi oyuncuları kıskanırım onlara bayılıyorum mesela çok güzeller bunu niye kıskanıyım ya ahahjsksj komiksiniz
Yani şimdi yabancıları kıskanarak eline ne geçireceksin kadınlar zaten dünya güzeli canım. Onları kıskanman bir acayip olur seninde elinde bu var bu kıza yüklenmişsin gayette başarılı mimiklerde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Gerçekten saçma bir soru.
kime göre başarılı? neye göre başarılı? ben başarılı bulmuyorum güzellik desen fiziği çok güzel tamam (o da manken olduğu için) ama yüzü fazla güzel değil mesela güzellik olarak fahriye evceni daha çok beğeniyorum bu kadından onu kıskanmıyorum ama. Ayrıca sadece kadınlar hakkında olumsuz eleştiriler değil erkekler hakkında da yapıyorum beğenmediğim bir sürü erkek oyuncu var mesela. Biri hakkında olumsuz eleştiri yapınca hemen "kıskanıyosun" diyosunuz ya o yüzden söyledim bunu.
al işte ben zaten dış görünüşüyle ilgili olumsuz yorum yapmıyorum güzeldir tatlıdır tamam ama sırf güzel yakışıklı tatlı diye sizin gibiler ekrana yapışıyo yeteneksiz oyuncuları izliyoruz sonradan ergen ergen hayranları üremeye başlıyo gitsinler biraz oyunculuk dersi alsınlar yahu 70 milyon onları izliyo
hayır kıskanmıyorum sdashk o kadar taş gibi yetenekli ve güzel yabancı oyuncular var kıskansam onları kıskanırım ama onlara bayılıyorum mesela megan fox scarlett johansson gibi isimleri çok beğeniyorum ama böyle yeteneksiz kişilerin neyini kıskanıyım söyler misin? sadece her dizide oynatılmaları sinirimi bozuyo eğer oyunculuğunı geliştirirse onu da severim
bak işte sen sadece dış görünüşüyle ilgilenen birisin leylanın gülüşü leylanın fiziği leylanın dansı diyip duruyosun ama oyunculuğuyla ilgili hiçbi şey demiyosun çünkü berbat bir oyuncu ayrıca ben sadece kadınlar hakkında değil erkekler hakkında da olumsuz eleştiriler yapıyorum beğenmediğim bir sürü erkek oyuncu da var
kerem bursinden bana ne ya yakışıklı desen değil konuşması tuhaf hareketleri tuhaf onun da leyladan farkı yok al birini vur ötekine iki kötü oyunucuyu koymuşlar bir diziye ergenleri kendilerine çekmeye çalışıyolar
sen onun hollywood da oynadığı filmi gördün mü? :D çok kötü bir film aç youtubedan izle herkes dalga geçmiş çok uyduruk bir film hollywood dan gelen herkesin iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyosan sen zaten çok yanlış gelmişsin seninle konuşmayalım bu konu hakkında
tatlı intikam bu şehir arkandan gelecek gibi dizilerin çok izlenmesinin nedeni sırf başroldekiler yakışıklı ve güzel diye ağzı sulanıp izleyen insanlar. bir film çok izleniyo diye başarılı olduğu anlamına gelmez ee kerem bursin diyosun dünya kadar ergen kız hayranı var bir zahmet izlensin onun olduğu dizi de..
Çağatayla olan filmi de çağatay sayesinde izlendi dsahaj bak çağatayın da çok fazla hayranı var ama onun oyunculuğu iyi çünkü geliştirdi kendini ama bu kadın yerinde sayıyo o filmde de çağatayın yanında çok sırıtıyodu o kötü oyunculuğuyla yani bu kadın etkisiz eleman yanına koyuyolar yakışıklı veya başarılı bir erkek ondan sonra hoop onların hayranları sayesinde bunun da adı duyuluyo tanınmış oluyo anladın mı
ben de leylayı beğenmiyorum ne ağlayabiliyo ne gülebiliyo ne sinirlenebiliyo inandırıcılık yok hiç çağatay en azından oyunculuk eğitimi aldı amerikada git leylayı savunmaya devam et başka yerlerde
leyla rol yapamıyo bunu anla artık sen sürekli güzelliğinden bahsediyosun dudakları gülüşü güzel diyosun rol kabiliyeti yok sürekli kaşlarını kaldırıyo gözlerini büyütüyo ağlarken ağzını yüzünü yamultuyo sen hala ısrarla leyla çok güzel leyla çok güzel diyip duruyosun ya algılama sorunun mu var iki saattir oyunculuğuna laf ediyorum güzelliğine değil
çağatay mı hep aynı tarz her dizisinde farklı bir karakteri oynuyo sen hiç izlememişsin heralde bir ilk oynadığı dizideki haline bak bir son dizisine bak aradaki farkı gör...
neden eşlik etti çünkü çağatayın yanında oynayacak kadın oyuncu arıyolardı ee tabi senin açından bakan insanlar için sadece GÜZEL olması önemli o yüzden yeteneksiz ama sözde güzel olan leyla lydia yı çağatayın yanına koydular ayrıca iyi oyuncularla kötü oyuncular bir arada oynayamaz mı? neden böyle bir soru sordun
ya anlamak istemiyorsun galiba seni koysak izlemez kimse dikkat çekmesi gerek güzel olmayan zaten başrol alamaz alsa bile dikkat çekmez kezoları koysan kim izler popüler ve güzel insan koycaksın ki merak uyandırcak anlamıyosun tabi
beni niye koysunlar filme ahahha emin ol beni koysalar daha iyi rol yaparım tiyatro geçmişim var çünkü. tamam güzellik önemli bir faktör ona bir şey demiyorum ama hem güzel hem de yetenekli oyuncular görelim filmlerde ve dizilerde anlatabildim mi? kendilerini geliştirsinler bari diyorum eğitim alsınlar o zaman tadından yenmez
En İyi Cevaplar