Bu konuda ciddi anlamda sosyal medya ikiye bölünmüş durumda. Kimi zaten kapatılmalıydı yasak bu yayınlar diyor, kimi de nereden izleyeceğiz bir dizi keyfimiz vardı... Kapatılan popüler sitelerden sonra sizin tepkiniz ne oldu?
İzinsiz yayın yapan sitelerin kapatılmasını doğru buldum.
İnternet elimizin altındayken hala yasakların olmasına anlam veremiyorum, dizilerimi izlemek istiyorum!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı dizi izleme sitelerinin kapatılmasını siz nasıl karşıladınız?
İzinsiz yayın yapmak elbette yanlış bir şey. Bakın ben Akp'liyim şu an eleştirimi yapıyorum gerekirse eleştiririm ben partimi. Haklı olduğu yerde de hakkını yedirmem hiç bir ortamda. Yabancı dizi izlememiz elimizden alındı fakat bir şekilde kaçak maçak elbet izleriz biz o sorun değil ama bir şey yasaklanıyorsa buna bir çözüm bulunmalı ee tamam yasakladın ben izlemek istiyorum ülkemde yok o dizi izleyebileceğim yer. Sen bana alternatif olarak çözüm sunman lazımdı bu insanlar dizi izliyor en azından açıklama olur yabancı dizilerin izlenebilmesi için şöyle böyle projemiz var diye. Moral olurdu en azından sevinirdik kafamız rahat olurdu.
Napar ne eder izleyen izler gene ama bir yandan haklı yayınları kesmekte izinsiz olduğundan ama insanlarda izlemek istiyor bir çözüm yolu da bulması lazım hem iyi yapmış hemde yanlışları var.
Gelip burada kanal açip televizyondan yayinlasinlar o zaman isterlerse gidip kapatsinlar internettekini ama televizyon kanallari yok pek bir alternatifimiz yok o halde hangi akla hizmet kapatiyorlar? Emek hirsizligi var ama net bakarsak bu siteler olsa da olmasa da amerikadakilerin ne kazanci var ne de zarari. Zararlari olsaydi telif hakki emek hirsizligi diye aglayabilirlerdi
Türk sinema ve dizi camiası bize aynı kalitede diziler sunsun kimse zaten yabancı dizi ve filmleri izlemek için izinsiz siteler açmaz rağbet de etmez. BU neyin çekememezliğidir anlamadım. Koskoca bir dünya internet. biz bu dünyanın zaten sadece %15'ine takılabiliyoruz. Bırakın orda da yasak kural sınır olmadan keyfimize bakalım ya iki site kapattın diye gelirin tavan mı yapacakk? bırakın taklitler aslını yaşatsın be ya !
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında bu yapılan dizi sektörü açısındanda kayıptır. Çünkü bir insan bir diziyi izlrmrdiği gün ne kdr uzun olursa o diziden o kdr kısa sürede kopabilir. Yani diziyi merak etmez artık. Seyirci kaybı yaşarlar. Bence kısa sürede bir çözüm bulunmalı buna. 70 tlden az internet parası ödeyen yok zaten bide bunlara mı ayrı para isteyecekler kmse vrrmez
çokta skmde emek hırsızlığıymış. ulan sanki sıradan insanların emeği çalınmıyo. eşşek gibi çalıştırıp 1400 pardon 1404 liraya geçinmeye zorlayınca emek hırsızlığı değil dizi izleyince emek hırsızlığı. hepsi milyoner pezevenklerin dibine kadar izleyecem umrumda olmaz.
Telif hakkı olan bir şeyi yayına açmak suçtur ve bu suçu işleyen siteler doğal olarak kapatılır. İlla izlemek istersen torrent ve benzeri kanallardan ulaşabilir yine bu dizilere, çok zor bir şey değil. Dizi siteleri için de çeviri yaptım, herkese açık siteler için de. Dizi ve film sitelerini sevmiyorum ama. Adamlar ne veriyorsa onu izlemek zorundasın. Torrent teki özgürlüğün yok. Aslında sitede sunulan özgürlük, site sahibinin verdiği kadar özgürlük. Daha Türkçe kurallarını bilmeyen birinin çevirdiği altyazı ile izlemek zorunda kalmaya özgürlük değil işkence derim ben
twiti kapatsinlar faceyi kapatsinlar onu kapatsinlar bunu kapatsinlar en iyisi turkiye sinirlarima cin seddi gibi duvar orelim anasini satayim en guzeli bence kimse girip cikmasin zihniyet perisan ayrica o kapatsin diyemler evlilik programi tiryakisi sanirim
Gitsinler p*rno sitesi kapatsınlar dizi sitesi kapatmakta neymiş... haklı bir gerekçe dahi göremiyorum.. sinemamı bu sanki , gişe rekorlarını etkilesin.. yayına girmiş televizyonda izlenecegi kadar izlenmis.. bırakın istediğimiz bolumu diziyi istedigimiz kadar izleyelim. onlara neymis bu durumdan..
bu hükümetin allah bin türlü belasını versin herşeye yasak koyuyorlar milletin keyfiyle oynuyorlar sadece onların gösterdiği televizyonda yemekteyiz, benim stilim, evlilik programları, akp propogandası yapan gibi. vs ipe spaa gelmez saçma programları seyretmek zorunda kalcaz
İzinsiz yayın diye korsan mağdurluğu yapanların kafasını yaşamak istiyorum. Ulan sanki telif verse nerde yayınlayacaklar adamlar telifle uğraşmıyor korsandan izlenmesi işlerine bile geliyor korsan olmasa dünyada kimse got, twd, prison break vb... bilmeyecekti.
O izlediğin dizileri adamlar para kazanmak için çekip yabancı kanallara satıyor evine kablo tv bağlat izle emek hırsızlığı yapma game of un bir bölümü kaç milyon dolara mal oluyor biliyosundur herhalde
saçma sapan bir olay açıkçası. yabancı dizileri internetteki o siteler dışında adam akıllı izleyemiyoruz. ne istersek onu izleyebiliriz. her ne kadar kapatsalar da vpn değiştirerek gireriz ve siteler gene varlığını devam ettirir.
kapanmamış ki (._.) soruyu görünce girdim kontrol ettim dizi izlediğim siteyi :D :D yerli yerinde gayet güncel takılmaya devam ediyor :D açtım son yüklenen bir dizi bölümüne de baktım :D açılıyor yani :D :D
Sizi. Gibi normal kullanıcılar ufacık engelleri aşamıyor bu kötü bir durum lakin hack her zaman bir adım öndedir tarayıcı olarak opera kullanmanı tavsiye ederim kendi VPN'si var yasaklı sitelere girebilirsin en basitinden
Bana giren çıkan yok ben her türlü indirir izlerim. Korsana karşıyız diyorlar evet hepimiz sözde karşıyız. Ama asgari ücretle geçinen bir ülkenin gidip bir dizi sezonunu 89 TL vererek alması imkansız. Ancak refah içerisinde ki ülkeler bunu yapabilir.
hangi siteler kapandı be az evvel dizilab diziboxa girip baktım da takip ettiğim popüşer dizilerin yeni bölümü yok flash olsun agents olsun sezon arası mı bunlar bilgisi olan?
Armut düşsün ağzıma yiyim diyorsun emek gösterme çabalama açayım siteyi izleyeyim sonra Türkiye neden avrupa sonuncusu ey Atatürk sen çok uğraştın bu milleti geliştirmek için ama olmadı be
Hayır ücretli yayınlasalar izlerim hiçbiri internet sitesi gibi ulabileceğimiz bir seçenek sunmuyor ki. Alt tarafı Supernatural, Doctor-Who, The Vampire Diaries izliyorum.
Sacma sapan ve lanet olasica bir uygulama gece guzel guzel sovdum kapattiranlara nereden bulacam ben bunlari? S. ktigim interneti bir buna yariyodu zaten onlarida kapatsinlar tebrik gercekten
Game of thrones, american horror story, the walking dead ve daha nicesi internette yayınlanmadığı için el altından zar zor izliyorduk bir de bu çıktı. Olelim biz. Keyif aldığım üj bej şeyden biri yabancı dizi izlemek, ondan da sogutuyorlar insanı
Oyle cok dizi takip eden biri değilim ama takip ettiğim nadir diziler var. ya da tekrarını izlemek istediğim diziler oluyor. O yüzden kapatılması cok büyük sıkıntı.
Herkes sacma sapan gorus yazmis yok internet kisitlaniyi bilmem Oncellikle telif hakki alinmadan yayinlamak her ulkede yasak zaten bu ne olirsa olsun kapanmasa bu seferde turkiye korsanda 1. Derler Torrentle indir
takip ettiğim dizi yok ama hala yasaklrın olması saçma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya çıldırıyorum bu düzene ya dünyanın düzeni Türkiye'nin düzeni çok yanlış bide bu iyice cildirtiyo beni lanet olsun tepedeki insanlara hakkım kimseye helal değil gani gani çıksın hepsinden perişan olsnlar
En İyi Cevaplar