7. Sezon bomba gibi başladı ama Fox Channels tüm ünlü dizi sitelerine uyarı üstüne uyarı yollayarak yayından kaldırttı. Siteler yayına verdikçe takipçileri olmaya devam ediyorlar.
"7. sezonun ekranlara gelmesiyle birlikte FX, FOX Crime ve FOX Life kanallarıyla ülkemizde yabancı dizi yayını yapan FOX Channels, sürpriz bir hamleyle The Walking Dead için telif atağına geçti. Zira hukukçular tarafından dizi izleme sitelerine gönderilen yoğun telif hakkı bildirimi ile The Walking Dead’in popüler birçok online dizi platformundan tamamen kaldırılması sağlandı."
Yine de yayınlayan sitelerden izlemeye devam ediyorum.
sanki herkes gelecek bölümü çok merak ediyormuş gibi telif diye tutturuyorlar :D açıkçası bulamazsam bir gün izlemem geçerim. nasıl olsa çizgi romandan uyarlanan bir dizi. çizgi romana birebir gidiyor ne olacağını biliyorsun.
Negan çok zeki bir adam. Abraham ve Glenn'i bilerek öldürdü. Abrahamın gücü, glenn'in zekası, daryl'ün dirayeti. Hepsini yerle bir edip bıraktı. Sadece kadınlar kaldı farkındaysan adam gibi ayakta onlar da manevi olarak çöktü rickle beraber. Rick bir şekilde çevirecek ama :)
Bence bir yerlerde yiyecek ararken çok sağlam bir grupla karşılacaklar. Onlarla plan yapıp negan'ı alt edecekler. Bir önceki düşman grubu alt ettikleri gibi :)
Aynen bakalım göreceğiz 😊 ayrıca anlamadığım tek şey.. Negan'a neden kimse karşı gelemiyor. Milletin karısını çalıyo kardeşini öldürüyo.. Adamların tek bir adama karşı sesi çıkmıyor.. Mesela Dwight.. anlamadım ben o adamı hiç
Dwight tam idiot afedersin. Öldürdüğü adam ona gerçekleri söyledi biraz kafası karıştı sanki doğru yolu bulacak gibi eğer Negan dwight'ın öldürdüğü adamı haklı çıkarırsa Dwight'ın olmayan aklı belki çalışır ama Negan'ın ömrü çok uzun değil diğerlerinin olmadığı gibi. Hepsi itaat ediyor ama nereye kadar :)
Pazar akşamı amerikada gösterime girer pazartesi günü sitelerde olur ama 1-1,5 günlüğüne sonra siteler kaldırıyor uyarı gelmesin mahkemelik olmasınlar diye.
Zaten ben de izliyorum sen de takipçisiysen uğraştırmazsın sadece attığım saatlerde izlemen lazım ki silinmesin. Site geri kapatıyor çünkü videoyu site engellenmesin diye.
Bir sürü yer var hala internette onlardan izliyorum :D Yazarsam bazı puştlar şikayet eder diye yazmıyorum öyle puştlar da var ama bazı yerler telif hakkını almış bildiğime göre
izlemiyorum şu an bir cd ciye gideceksin tüm bölümlerini alacaksın başka yolu yok ya da uğraşırım dersen torent diyorlar oradan indireceksin alt yazı ekleyeceksin birde uygunsa tabi uğraşamam
En İyi Cevaplar