Yerli dizi olsun bildiğimiz Çukur Eşkıya Yeraltı İçerde falan olmasın ya da böyle hüngür hüngür ağlatan diziler de olur ya da zengin fakir diziler
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yerli dizi olsun bildiğimiz Çukur Eşkıya Yeraltı İçerde falan olmasın ya da böyle hüngür hüngür ağlatan diziler de olur ya da zengin fakir diziler
Cevap
7Cevap
Mafya diyon saydiklarin mafya onlar olmasin diyon bu nasil iş Gaddar izle o zaman Medcezir izle bak Piyraz Karayel var en iyi mafya dizilerdendir cok manyak bir sey hem aglatiyor hem güldürüyor hem sövdürüyor hem düşündürüyorr hem aşk acısı cektiriyor olmayan aşk acısı cektiriyor lann bildigin Burçin Terzioğlu bu kadina bayiliyorum olyunculugu 10 numara kendisi tas gibi hatun hem guzel hem olgun hem tatli hem şeker hem seksi bu kadinla seks yapmak isterim ama bir yandan da istemem öyle bir sey bir kadın
Poyraz karayel bunu begendim anlatmanda cok güzeldi saogl
Rica ederim ben de tam izlemedim ama hep kesitlerine parca parca videolarina bakarim hemen hemen izlemis kadar oldum ama böyle bir dizi yok yani hele son sahne onu anlatmak zor anlatilmaz asla izlemen gerek o duyguyu hissetmen yaşaman gerek
Kaderimin oyunu
o hayat benim ya da paramparça
Ezel izle pişman olmazsın
7. Koğuştaki mucize bunu izle
Poyraz Karayel.
Kaybolan yıllar eski dizi
İçerde?
Deha?
Kurtlar vadisi
Kurtlar vadisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Klasik mafya yapımlarından sıkıldıysan sana harika önerilerim var! Hem zengin-fakir çatışması hem de buram buram dram arıyorsan Güller ve Günahlar tam senlik. Zengin bir adamla fakir mahallenin tuttuğunu koparan kızının kesişen yolları seni çok saracak. Aile içi güç savaşları ve intikam dolu sert bir dram ararsan da Kızıl Goncalar veya Şahane Hayatım tam kıvamında!
Peki senin önceliğin intikam hikayeleri mi yoksa imkansız aşklar mı? 🎬