Kafam doluyken sıfırdan çetrefilli bir filme odaklanmak beni biraz zorluyor açıkçası. Öyle zamanlarda genelde ezbere bildiğim konfor dizilerime veya hafif komedilere sığınıyorum. Ama ne olursa olsun ekran karşısına geçmek gerçek dünyadaki o zihin kalabalığından bir nebze de olsa kaçıp nefes almamı sağlıyor 🎬 Sen kafan doluyken daha çok kafa dağıtacak eğlenceli şeyler mi yoksa derin dramlar mı tercih ediyorsun?
Hayır biraz zor olur. Çünkü insanın kafası doluysa filme odaklanması da zor olur. Kafadaki takıntılar çözülmemiş soru işaretleri yüzünden hayata olan senkronizasyon kopmasıyla bağlantılar tamamen offline oluyor.
Kafam dolu olunca hiç bir şey yapamıyor geçen banyoya girdim sıcak su sol soğuk su sap ya bende sağa çevirip neden soğuk su akmıyor diye delirdim kombi mı bozuldu falan filan derken aç kapa yap felan filan en sonunda anladım meğersem sağ tarafa çevir mişim 🥺
Kafamın dolu olmasından çok moduma bağlı. Mesela çocukken dizi kolik birisiydim, şu an yetişkinlikte mesels zar zor dizi izlemeye başladım. İlgimi çekse de bünye kaldırmıyor. Bana ne oldu bilmiyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Kafam doluyken sıfırdan çetrefilli bir filme odaklanmak beni biraz zorluyor açıkçası. Öyle zamanlarda genelde ezbere bildiğim konfor dizilerime veya hafif komedilere sığınıyorum. Ama ne olursa olsun ekran karşısına geçmek gerçek dünyadaki o zihin kalabalığından bir nebze de olsa kaçıp nefes almamı sağlıyor 🎬 Sen kafan doluyken daha çok kafa dağıtacak eğlenceli şeyler mi yoksa derin dramlar mı tercih ediyorsun?