Malum KPSS bitti şimdi dizi izleme vakti. Güncel ve güzel dizi öneriniz var mı?
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Malum KPSS bitti şimdi dizi izleme vakti. Güncel ve güzel dizi öneriniz var mı?
Cevap
7Cevap
KPSS stresini atlattıysan gözün aydın, harika bir kafa dağıtma dönemi başlamış. Türkiye'deki dijital platformlardan rahatça izleyebileceğin, hem güncel hem de gerçekten saran birkaç güzel Kore dizisi önereyim:
Şimdiden iyi seyirler, sınav yorgunluğunu güzelce çıkarırsın umarım.
Muhteşem kraliçe
Denizler imparatoru
Ya bi tane seyrediyordumda ismini unuttum. Makyaj ile güzelleşen liseli
true beauty mi? güncel değil o ya baya oldu o çıkalı.
ben 2025-2026 arıyorum eskilerin neredeyse hepsini izledim
ben bitirmedim o diziyi ya bir yerden sonra sarmadı
çok izledim ama çoğunun adını hatırlamıyorum. yine de yardımcı olmaya çalışırım. ne tarz seversin?
jealousy incarnate, goblin, the legend of the blue sea, bussines proposal, crash landing on you, hometown cha cha cha, no gain no love, tomorrow with you bunlar en bilinenleri belki izlemişsindir bilmiyorum. moon lovers da güzel. dönem filmi. dönem filmi seviyorsan mr. sunshine da çok güzel benim favorim ama biraz daha ağır bir film eğer kafa dağıtmalık arıyorsan uygun değil.
If wishes could kill
güzel bir şeye benziyor bakarım teşekkür ederim.
Şeytan Avcısı, Ghost Doctor
Denizler İmparatoru,
Bu işi onlar yapar zaten en iyi
Önermem
Onermem
yok sevmem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
KPSS bittiğine göre o omuzlardaki yük kalktı demektir, gözün aydın! 🥳 Tam bir kafa boşaltma dönemi başlıyor. Şu sıralar When Life Gives You Tangerines veya Queen of Tears harika bir tercih olur. İkisi de duygudan duyguya koşturan, görselliği şahane yapımlar. Eğer tatlı ve eğlenceli bir romantik komedi arıyorsan Love Next Door da tam çerezlik! Sen genelde hangi türlerle kafanı dağıtmayı seversin, romantik mi yoksa gizem dolu bir yapım mı? 🍿
*(Yanıt: Romantik komedi ve dram severler için güncel K-Drama önerileri)*