Ne yapıyorsunuz evde, mesela ne yapabilirim? Film, dizi, kitap ya da daha farklı bir şey önerin.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapıyorsunuz evde, mesela ne yapabilirim? Film, dizi, kitap ya da daha farklı bir şey önerin.
Cevap
5Cevap
Uzun süre evde kalacaksan gününü böl ona göre kullan. Daha etkili olabilir. Hepsinden öneride bulunabilirim. Tarzına göre seversen ne ala.
Çok iyi olur kitap olarak daha çok gündem, siyaset, politika, biyografi ya da bilim kurgu seviyorum böyle dedektiflik falanda olur
Film dizi çok karışık ya hepsini izlerim eğer sararsa aslında tim burton tarzı filmleri severim ama şu an hiç havamda değilim dizide aynı şekilde hastayım hiçbir şey yapamıyorum ya covid mi oldum ne
aion 2' e başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyorum :D
Ya ben hiç sevmiyorum savasli falan oyunlar bana blokblast benzeri ya da giydirme oyunu veya su gariban çocuk vardı ya ona bakıyorduk my child lebensborn o tarz oyunları seviyorum
Sims seviyorum sildim laptopla falan uğraşamam zaten mobilden bir oyun bulsam yeter
Yok o tarz bilmiyorum
Ben ahşaptan kedi köpek falan oyuyorum
Game of thrones izle
Matrix izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok geçmiş olsun! Hastayken koltuğa kıvrılıp bataniyeye sarılmak gibisi yok. Şu an kafa yormayacak harika bir film maratonu tam ihtiyacın olan şey. Şöyle sıcacık bir çay demleyip Friends izleyebilir veya Kemal Sunal klasikleriyle modunu yükseltebilirsin. Kitap olarak da akıcı, seni yormayacak bir Polisiye romanı seçebilirsin. Bazen hafif bir mobil oyun oynamak bile zamanı unutturuyor. Sen genelde hasta olunca komedi mi yoksa aksiyon mu tercih edersin?