Ben sevdiğim bir şeyi izlerken tek izlerim, sessiz ortamda izlerim çünkü hiçbir anını kaçırmak istemem... Popüler, olsa da olur olmasa da olur tarzı bir şey izleyeceksem yer mekan, kişiler hiç fark etmez.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sevdiğim bir şeyi izlerken tek izlerim, sessiz ortamda izlerim çünkü hiçbir anını kaçırmak istemem... Popüler, olsa da olur olmasa da olur tarzı bir şey izleyeceksem yer mekan, kişiler hiç fark etmez.
Tek başıma olmayı daha fazla severim ama ben şu anki televizyonlarda veya internet platformlarında izlenecek bir dizi göremiyorum. Hepsi birbirinden ahlaksız. Konular hep aynı, sürekli bir entrika, aldatma veya saçma sapan şeyler var. Ailenle açıp rahatça bakabileceğin tek bir düzgün yapım bile kalmadı piyasada. Zaten ne zaman televizyonu açsam iki dakika sonra sıkılıp kapatıyorum. Eski dizilerin o samimiyeti, tadı tuzu kesinlikle yok artık. İnsan gerçekten izleyecek kaliteli bir şey bulamayınca yalnız başına bile olsa vakit kaybetmek istemiyor.
Tek başıma izlemeyi sevmem genelde arkadaşlarımla izlemeyi sonrasında film/dizi hakkında konuşmayı tercih ederim. Ama maalesef netflixte tercümanım ve sürekli tek başıma dizi izleyip çevirmek zorundayım ve bu benim mesleğim. İyi tarafı home office çalışıp dolarla maaş almak ama kötü tarafı da sürekli yalnız yapmak zorunda olmak.
Ciddisin?
Evet
Ayda kac ceviri yapiyorsun
40-45 dakikalık dizilerde ortalama 900 cümle oluyor. Ama netflixteki diziler yaklaşık 1 saat onlar da 1200-1300 cümle arası. Ara vermeden 1 günde yaklaşık 7-8 bölüm çevirebiliyorum.
Ayda kaç olduğunu hesaplamadım hiç.
Bayagi hizlisin. Hangi diller?
İngilizce > Türkçe
Türkçe > İngilizce
Peki maas nasil yani bolum basi mi yoksa aylik mi 😅
Erkeğe maaşı sorulmaz. Benim maaş > THY pilotu diyebilirim.
Maasinda gozumuz yok ahfkh Anladim
Genelde tek izlerim ama duygusal sahnelerde kimse olsun istemem yanımda. Rahat ağlayamam😬gerçi en son bir kitapta ağlamıştım. Bak yine aklıma geldi 🥺
Aglamak zaten tek basinayken cok guzel bi eyleme donusuyor bence 🤣
Rica ederim😊
Tek izlemeyi daha çok seviyorum, duygularımı saklamama gerek kalmıyor. Bazen ağlıyorum kardeşlerim dalga geçiyor 😅
Dimi insan aglayabiliyor da 😀
Hahaha yaparlar valla 😄En iyisi hic o olaylara girmemek 😀
Ben de tam senin gibi düşünenlerdenim! Mimarlıkta detaylar nasıl önemliyse, iyi bir dizinin veya filmin senaryosundaki o küçük ayrıntıları kaçırmamak için tek başıma izlemeyi çok daha fazla seviyorum. Özellikle bilim kurgu ya da derin bir dram izlerken yanımda konuşulması bütün büyüyü bozuyor. Ama iş bol kahkahalı bir komediye ya da çerezlik yapımlara gelince kalabalık gruplarla izlemek ayrı bir keyif veriyor. Sen en son hangi yapımı tek başına, dünyadan soyutlanarak izledin?
Cevap
1Cevap
Bazen eski dizileri izlerken mesela tek terapi gibi geliyor ama sevdiklerimle izlemeyi de çok severim ✨😌
Tek başına
kalabalik daha güzel oluyor
Fark etmez ya
Tek başıma
Tek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?