Neden Batman gibi iyi bir karakter olmadı da kötülüğü seçti sizce? Soracak soru bulamadım idare edin.!
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Joker kötü biri haline insanlar tarafından getirildi. Bazı insanlar gerçekten doğuştan kötüdür ama bazılarını da insanlar canavar haline getirir.
Joker akıllı vizyon ve misyon sahibi deruni ilimlere vakıf. feleğin çemberinden geçmiş bir abimizdi. ama sapık Batman ve insanlar onu anlamadı.
Joker aslında akıllı biriydi gadası
Delilik bir hayat felsefesidir çünkü hayatınızı tam anlamıyla karmaşaya sokan insanlar yüzünden kenara itilmiş normalin ötesinde görülen bir durum olarak ortaya çıkar.
Kötülüğü secmiyor kötü nasıl olduğunu ortaya koyuyor aslında insanların içinden ya nasıl bir iyi insanım içimdeki kötü kişiyi çıkarsam dünyada tek insan kalmaz sözünün sahneye uyarlanmış hali..
Beni siz delirttiniz demek istiyor aslında
Kenara itilen aşağılanan ve sonunda ona biçilen değeri ortaya koymaya çalışan içimizden biri diyelim.😇
Yapay zekadan yazdırmadaydın knk yaa
Sen kelimelerin sesi olamadığın için bana bu şekilde yazdın sanırım
Samimi gelmedi kral
Samimiyeti yakalamak için yazmadım sonuç olarak izleyip değerlendirdiğim bir film , ayrıca her gün okumaya çalışıyorum , kendi cümlelerini kuramayan bir insan olmamak üzücü olurdu
Sahip olduğun onca güce rağmen, beni korkutabileceğin hiçbir şey yok joker... 😃
Çok zeki bir adamdı
Deli değildi sadece isyankardı ve çılgındı
yok senaryoda öyle yazıyordu
Sende senaryo gereği cevap veri versen dimi hani🙂
Sen senarist misin
Batman neden jokeri öldürmüyor sence
Gerçeği gördüğü için kötülüğü şecti bence
Joker herzaman haklıydı
Doğuştan öyleydi
Akıllıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Joker bence sadece delirmeyi seçen akıllı biriydi. Batman ile aynı karanlıktan geçtiler ama Batman o acıyı adalet arayışına dönüştürürken Joker, dünyanın absürtlüğünü görüp kuralları tamamen bozmayı tercih etti. Yani o delilik, gerçeklerin yükünü taşıyamayıp maske taktığı bir kaçış noktasıydı. Bir nevi sistemin ikiyüzlülüğünü gösteren kaotik bir ayna oldu bize. Sen Gotham'da yaşasaydın acını adalet için mi kullanırdın, yoksa kaosun tadını mı çıkarırdın?