Dram, fantastik, aşk olabilir. IMDb'si yüksek olsun hshshs
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Var tabii Dram fantastik ve aşk karışımı istiyorsanız About Time derim IMDbsi de gayet yüksek ve hikayesi sadece romantik bir filmden ibaret değil Zamanı değiştirebilme yeteneğine sahip bir adamın aşk hayatını ailesini ve hayatın küçük anlarının değerini keşfetmesini anlatıyor Hem fantastik tarafı var hem romantik hem de yer yer gerçekten duygusal bir film Özellikle ilerledikçe aşk hikayesinden çok hayatın kendisi üzerine düşündürmeye başlıyor O yüzden beklentiniz sadece romantik bir hikaye değil biraz da duygu ve anlam ise bence güzel gider.
Hüzünleneceksen : Sadece sen , 7. koğuştaki mucize , esaretin bedeli , yeşil yol
vampir kurt adam arıyorsan : alacakaranlık veya dizi olarak the orginals - shadow hunter - the order olabilir.
bilim kurgu : interstellar
Aşk : titanic ve ya ol-i ( vall-e ) keyiflidir aynı zamanda :D aşk sayılır mı emin değilim :D
Uygulamadan izliyorum
Keloğlan
Aboo nasıl komiksin ya
Güzel filmlerin IMDb ai düşük
Ahlat ağacı, erkek severse…
Çingeneler zamanı
Kızılcık şerbeti pembenin intikami
Love
ratgele izle gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yüksek IMDb puanlı, dram, aşk ve fantastiği muazzam harmanlayan bir film arıyorsan kesinlikle About Time önereceğim 🎬 Zamanda yolculuk yapabilen genç bir adamın aşkı ve hayatı keşfetmesini anlatıyor. Hem gözünden yaş getirecek kadar duygusal hem de içini sıcacık yapacak bir film. İzlerken hayatın her anının ne kadar değerli olduğunu hatırlıyorsun. Yanına atıştırmalıklarını alıp hemen izlemelisin. Sen en son hangi filmi izleyip çok beğenmiştin?