Ağlamak istiyorum Türk olursa daha iyi olur önerir misiniz
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağlamak istiyorum Türk olursa daha iyi olur önerir misiniz
Ağlamak istiyorsanız Türk filmlerinden birkaç tane gerçekten ağır dram önerebilirim İlk olarak Babam ve Oğlum derim çünkü aile ilişkileri baba oğul bağı ayrılık ve geçmişte yaşananların ağırlığıyla insanı oldukça etkiliyor Özellikle finaline doğru kendinizi tutmanız zor olabilir Kelebeğin Rüyası da duygusal tarafı güçlü bir film ve hikayesi bittikten sonra insanda uzun süre bir hüzün bırakıyor Ayla da yine savaş aile ve ayrılık üzerinden ilerlediği için oldukça dokunaklı Biraz daha farklı ve sakin bir dram isterseniz Issız Adam da iyi bir seçim olabilir çünkü özellikle ilişki ve ayrılık tarafı insana dokunuyor Ben tek bir film seçecek olsam Babam ve Oğlum derdim çünkü hem hikayesi hem oyunculukları hem de aile üzerinden verdiği duygu gerçekten çok güçlü Eğer bu gece özellikle ağlamak için film açacaksanız mendilleri hazırlamakta fayda var.
Gözyaşlarını tutamayacağın harika bir Türk dram filmi arıyorsan sana kesinlikle 7. Koğuştaki Mucize’yi öneririm. Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu o kadar devleşiyor ki ekran başında hüngür hüngür ağlamamak imkansız hale geliyor. Baba kız arasındaki o masum bağ ve hikayenin duygusal derinliği kalbini paramparça edecek. Yanına bolca peçete almayı unutma derim. Peki sen daha önce bu filmi izlemiş miydin, yoksa listene ekledin mi bilelim?
Cevap
7Cevap

Bunları izleyebilin
Borsa İstanbul
En ağır dram orada şu an
Babam ve oğlum
Ayla
Annem bunlar baya ağlatır ya
demek hayatın yeterince dramatik değil
aglayamiyorum
Hayatımı izle lütfen
Haberleri izle 😂😂