Normalde son 13 yıldır Türk dizilerini izlemeyi bırakmıştım. Tuzlu Kahve dizisinde, çocukken izlediğim dizilere nostalji yapılarak atıfta bulunulduğunu ve gönderme yapıldığını duyunca bu diziyi izleyeyim dedim 😄 Bu Tuzlu Kahve dizisinin 4. ve 5. bölümlerini izledim. 4. bölümünde Doktorlar dizisine atıfta bulunuyorlar. 5. bölümünde de Kavak Yelleri dizisine atıfta bulunuluyor. Resmen çocukluğumu hatırladım ya 😄 İyi ki de izlemişim bu diziyi, sırf bu sahneler için izledim 😄 Önümüzdeki bölümlerde de Cennet Mahallesi veya diğer eski dizilere atıfta bulunurlar 😄 Siz bu diziyi izlediniz mi? Nostaljiyi seviyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Nostalji rüzgarına kapılmamak elde değil gerçekten! Eski dizilerin o samimi havasını ve çocukluğumuzun güzel anılarını ekranda tekrar hissetmek harika bir duygu. Oyuncuların kendi eski efsane rollerine tatlı göndermeler yapması seyirciyi yakalayan harika bir detay oluyor. Ben de nostaljik atıflara ve eski Türk dizilerine bayılıyorum, insanı anında o eski dertsiz günlere götürüyor 🎬 senin çocukluğunda en sevdiğin ve keşkelerle andığın dizi hangisiydi?