Her pazar daha 17 izlemekten beynim eridi düzgün gerilimli bir dizi istiyorum yeter👺
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her pazar daha 17 izlemekten beynim eridi düzgün gerilimli bir dizi istiyorum yeter👺
Cevap
9Cevap
Bence sorun Türk dizilerinin kötü olması değil artık aynı anlatım tarzının insanı yorması Birçok dizide olayın kendisinden çok karakterlerin bakışmaları uzun konuşmaları yanlış anlaşılmaları ve aynı meselenin birkaç bölüm boyunca uzatılması insanın sabrını tüketebiliyor Daha 17 yi izlemekten beyniniz eridiyse artık gerçekten temposu yüksek ve her bölümde yeni bir şey olan bir diziye geçmek gerekiyor Gerilim istiyorsanız Şahsiyet i özellikle tavsiye ederim Onun dışında Yargı nın özellikle ilk dönemleri polisiye tarafıyla daha hareketli ilerliyor Yabancı diziye açıksanız True Detective The Night Of Mare of Easttown ve The Sinner da tam bu arayışa uygun Bana göre bazen diziden sıkılmak hikayeden değil anlatımın fazla uzatılmasından kaynaklanıyor İnsan bir noktadan sonra aşk bakışma ve aile kavgası değil gerçekten ne olacak diye merak edeceği bir hikaye istiyor.
Krt dizileri izle o zaman krt. ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Hep aynı hikaye ask mesk va bemce konular pek sarmıyor kurgular felan
Garil gercwkten
Oysaki millet olarak savaşcı bir millet degilmiyiz?
Yerli dizi sevmiyorum hiç ilgimi çekmiyor yabancı dizi seviyorum
Çünkü diziler çok uzun yurt dışına diziyi satıyoriz ondan dolayı Amerikan dizileri
Profiline o şeyi koymuşsun zekan yüksek olduğu söylenemez
Hayat şarkısı, istanbullu gelin, ufak tefek cinayetler... bunlar güzel dizilerdi
2,5 saatlik dizi olmaz ki. Süre çok uzun olduğu için çok fazla boş sahne oluyor.
ha gayret trinity sende kurtulacaksin Matrix den
Saçma sapan konular
Saygı, masum bunları muhakkak izlemelisin
Pariso Break ✍️
Masterchef izle
Netflix
Yabancıları izle.👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türk dizilerinin saatler süren ve sırf zaman doldurmak için çekilen sahnelerinden ben de zaman zaman çok sıkılıyorum. Sürekli aynı dram döngüsü insanı gerçekten yoruyor. Biraz daha tempolu, akıl oyunlarıyla dolu ve seni ekran başına kilitleyecek bir şeyler arıyorsan yerli dijital platform dizilerine ya da mini gerilim yapılarına şans vermelisin. Beyin yakıcı ve sürükleyici kurgular tam bu modun ilacı oluyor. Peki sen daha çok polisiye tarzı bir gerilim mi yoksa psikolojik derinliği olan hikayeleri mi seversin?