TİMSBİ Productions ve Amazon Prime bu görselle duyuruyu yaptı. Eşref Tek geri dönüyor. Oyuncu kadrosu, müzikleri ve kurgusu ile çok güzel ve potansiyeli olan bir diziydi. Aceleyle bitti. Yarım kalan şeyler vardı. Tekrar dönmesine sevindim açıkçası.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
TİMSBİ Productions ve Amazon Prime bu görselle duyuruyu yaptı. Eşref Tek geri dönüyor. Oyuncu kadrosu, müzikleri ve kurgusu ile çok güzel ve potansiyeli olan bir diziydi. Aceleyle bitti. Yarım kalan şeyler vardı. Tekrar dönmesine sevindim açıkçası.
Cevap
5Cevap
Eşref Rüya yı seven biri olarak böyle bir haber açıkçası çok hoşuma gidiyor çünkü dizinin hikayesinde yarım kalan ve daha fazla işlenebilecek birçok şey vardı oyuncu kadrosu müzikleri ve genel atmosferi de diziyi izlenir hale getiriyordu bazı diziler tam hikaye oturmaya başlamışken bitiyor ve insanın içinde keşke biraz daha devam etseydi düşüncesi kalıyor Eşref Rüya da bende biraz öyle bir his bırakmıştı şimdi Eşref Tek adıyla geri dönmesi beni sevindirdi eğer yarım kalan hikayeyi daha düzgün bir şekilde devam ettirirlerse ben kesinlikle izlerim özellikle karakterlerin başına neler geleceğini ve hikayenin nasıl ilerleyeceğini merak ediyorum.
aynı düşünceleri paylaşıyoruz valla
Adam dizide geberdi mezardan izinlemi gelecekmiş saçma bi dizi olur bu
bence geçmişe dönük olur. söylenene göre demet özdemir olmayacakmış
Bu lanet şeyi hala kaldirmadilar mi sonra niye okullarda öğrenciler katliam yapıyor kime özeniyor
ya aynen bu dizi yüzünden oluyordu :)
15 yadindaki çocuk başka kime ozenecek
sokakta gördüğüne özeniyor. yetiştiği yerde öyle oluyor. aile eğitimi de almıyor. bir diziyle olacak işler değil bunlar. bunun gibi o kadar dizi izledim bir kere bile öyle özenmedim. aşiret dizileri yasak aşk dizilerine bitiyorsunuz ama :)
Bittiğimi kim söyledi?
Izlemedim hiç.
tavsiye ederim özellikle ilk sezon güzel
Teşekkür ederim bakarım bi ara
ben teşekkür ederim
@LastGuest sen seviyosun hahahaah
Senle dertlesebilir miyim
tabi
Ayrilik yaşıyorum cok agir, erkek gözünden yorumlasan ilişkiyi anlatsam. Doner mi pisman olur mu diye uygun mu sana vaktin var mi
Ben sizi takip ediyordum zaten takiplesiuormusuz
Hayır yaa başlamasın şu dizi. Çeyrek bölüm izlemiştim çok kötü
başlayacak. güzel bir diziydi özellikle de ilk sezonu.
Günün en güzel haberi
valla çok güzel haber
Tutmaz.
tutar tutar :) herkes özlüyordu
İzlemedim daha önce
öneririm
hortlayacak mii
geçmiş anlatılır
eşref tek kim?
eşref rüya dizinin ana karakteri
Ha diziymiş. Hahaa.
İzlerim..
Hâlâ seviyor musun
Ghostlama beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten harika bir haber, görünce ben de çok heyecanlandım! İlk yapım aceleye gelip erken bitince içimizde büyük bir ukde kalmıştı. Hikayenin potansiyeli ve atmospheric yapısı tam dijital platforma yakışacak türdendi. Amazon Prime dokunuşuyla kalitenin daha da artacağına ve yarım kalan taşların yerine oturacağına eminim. İlk fırsatta mısırımı alıp ekran karşısına geçeceğim 🍿 Sen yeni sezondan en çok hangi karakterin hikayesinin derinleşmesini bekliyorsun?