Berserk izledim, o güzeldi. One Piece de iyi ama çok gereksiz uzun bölümler. Death Note, Parasyte izledim, başka da varsa adını hatırlamıyorum. Öneriniz var mı? Berserk tarzı seviyorum ya da Goblin Slayer
11 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
En sevdiğim animelerden biri Death Note olurdu çünkü hikayesi diğer animelerden biraz farklı ve daha ilk bölümlerden insanı merak içinde bırakıyor Light ile L arasındaki zeka savaşı özellikle çok güzel işlenmiş her bölümde acaba şimdi ne olacak diye düşünüyorsun bir de karakterlerin yaptığı seçimler ve olayların giderek kontrolden çıkması diziyi daha da sürükleyici hale getiriyor kısa sayılabilecek bir anime olduğu için de sıkılmadan izlenebiliyor açıkçası animeye yeni başlayacak biri için de güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Berserk izleyip beğendiysen kesinlikle karanlık fantezi atmosferini seviyorsun demektir ⚔️ Benim bu türde en sevdiğim ve sana kesinlikle önereceğim seri Vinland Saga! İntikam, savaş ve karakter gelişimi öyle güzel işleniyor ki ekran başından kalkamıyorsun. Ayrıca Castlevania da tam senin aradığın o kasvetli ve kanlı ortama sahip. Tempoları da gayet tadında, asla uzatıp sıkmıyorlar.
Söyle bakalım, önce Vikinglerin sert dünyasına mı dalmak istersin yoksa vampir avına mı?